Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 tane net adam kanat ve orta saha tamam da sorun zaten +2 genc yabanci kontenjaninda.Buraya yazin 20-30 vereceksek tamam adam alınmasın ama zaten scout gerektiren yere az maliyetli henuz parlamamis Ribery leri Boey leri aramamiz lazim o noktada.Bu +2 ye Dennis felan alinmasi konusuluyosa scout ekibini komple kovarim bu forumda bile akli basinda 3-5 kisi getirseler +2 ye koc gibi adam bulurlar.

Bunların ders alacağını filan sanan var mıydı ya. En başından beri böyle olacağına emindim şahsen. Abdülkerim zaten sakatlanmıyor, stoper almaya ne gerek var kafasıyla bu kulüp buralara kadar iyi bile gelmiş.

Azcık kafası calışan insanlar olsa mesala erden timur olsaydı şu en yakın rakibinin şöyle bir problem yaşadığı dönemeci inanılmaz bir şekilde iyi değerlendirirdi ama işte kavukcu bilmem ne şu adamlara bir gram güven duymuyorum inanılmaz potansiyelsizler. Senin listendeki oyunculara 10 gün önceden giden tiplere şimdi mapushanede yer yatağı seçtirecekler bari şu dönemi doğru düzgün değerlendirin eliniz ayağınız tutuyor koskoca adamlarsınız.

Ben 10+ 4 yabancı kuralının değişeceğini düşünüyorum ama buna da dikkat etmek gerek. Göztepe'nin kapıyı açtığı 10 milyon olmaz ama 6+ bonus vb. ile pazarlıkla alınabilir.
Adamlar Romelu’yu 15’ten açtı; 25’e sattı yaw. Uzak durmak lazım. Sağlam PR yaptırıyorlar topçularına. Dennis için resmi soruşturalım 50 takıma yazdırırlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt