Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30-40 bayılmaya gerek yok ya ztn saçma sapan birini buluyolar

Lemina 2 milyona mı ne geldi takımın en önemli topçusu ,midsjo denen hıyar ağası bile 4-5 kağıttı bunlara güvenip fazla para harcamayacaksın
ucuza adam alınmasın demiyom
kessie o fiyata alınmaz anca yazın free olur diyom

Ederson Lookman bunlar anca yazın uyguna alınabilir ya

şu an 30 35 verip Ederson almak mümkün mü emin değilim

ki mümkün olsa bile kendisi her ne kadar klas bi adam olsa bile öyle gelecekte satmak falan pek mümkün olmaz

çok mu açılıyoruz biraz da gelecekte satabileceğimiz eklemeler mi yapsak acaba

ucuza adam alınmasın demiyom
kessie o fiyata alınmaz anca yazın free olur diyom
Kaç isteyecekler ki 3 olsun 5 olsun,olmaz da 10 olsun,o olmadı git endoyu al,o da olmadı loftus çeki al

Maestroya 15 dennise 20 andreye 30 hakana 40 edersona 50 vermekten iyidir en azından patlarsa kahrımızdan ölmeyiz

Ederson Lookman bunlar anca yazın uyguna alınabilir ya

şu an 30 35 verip Ederson almak mümkün mü emin değilim

ki mümkün olsa bile kendisi her ne kadar klas bi adam olsa bile öyle gelecekte satmak falan pek mümkün olmaz

çok mu açılıyoruz biraz da gelecekte satabileceğimiz eklemeler mi yapsak acaba
Bi tane kanada bi tane ön libero satılabilecek biri şart bence de

Kaç isteyecekler ki 3 olsun 5 olsun,olmaz da 10 olsun,o olmadı git endoyu al,o da olmadı loftus çeki al

Maestroya 15 dennise 20 andreye 30 hakana 40 edersona 50 vermekten iyidir en azından patlarsa kahrımızdan ölmeyiz
10-15 isterler maaşı da 7-8 olur, tuzlu olur her türlü

Bu maestro daha 3 ay önce free değil miydi yaw adı geçiyodu bizimle şimdi baktım 1 milyona almışlar

3 ay önce 1 milyona almadığın adamı şimdi 10-15 milyona mı alacaksın,yine aynı oyuncuydu yine aynı oyunu oynuyodu ne değişti ki

Ederson biraz daha iyi dribbling yapabilse tam aradığımız profil bence orta sahaya

Ederson'un biraz daha iyi dribbling yapan versiyonu da Manu Kone

Fakat Ederson daha teknik oyuncu

duyum muyum inceden var mı birşeyler, hey gidi hey nerede o eski duyumcular :asd:

Bak utkucanmısın nesin buraları okuyon biliyorum

Birader dmden bana ulaş şu wyscoutun şifreyi datayı veriyi 1 dönemlik ver 3-5 topçu bulayım alalım söz veriyorum devlet sırrı gibi saklayacam bu mesajlaşmayı ve topçuları ben buldum demeyecem başarıyı sen üstleneceksin

Tükendik artık merhamet et

Oha

Thomas Reis: "Musaba'nın yeni kulübü direkt kendisiyle iletişim kurdu, bu hoşuma giden bir şey değil! Anthony Musaba antrenmana katılmadı, bu saygısızlıktır."

Listedeki ikinci isim Gallagher tahminimce

O da olmaz Ederson da

Oha

Thomas Reis: "Musaba'nın yeni kulübü direkt kendisiyle iletişim kurdu, bu hoşuma giden bir şey değil! Anthony Musaba antrenmana katılmadı, bu saygısızlıktır."
'serbest kalma bedeli' kavramı varsa, kulübü ile iletişime geçmek zorunda değil ki fb? ben mi bir detayı kaçırıyorum? bedeli nakit ödemeyi tercih edip, pekala ilk önce oyuncu ile iletişime geçmiş olabilirler. bir sorun gözükmüyor bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt