Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serbest kalma bedeli kavramı varsa, kulübü ile iletişime geçmek zorunda değil ki fb? ben mi bir detayı kaçırıyorum? bedeli nakit ödemeyi tercih edip, pekala ilk önce oyuncu ile iletişime geçmiş olabilir. bir sorun gözükmüyor bence.
Nezaketen ilgileniyoruz vs olmaz mı, bedeli verip alırlar buna ok ama hem oyuncu prof davranmamış hatta daha çok oyuncuya serzeniş yapmış Tomas Reis

3. isim de düşerse ben açıklayacağım. Şimdilik benden çıkmış olmasın.

3. isim de düşerse ben açıklayacağım. Şimdilik benden çıkmış olmasın.
Confused The Office GIF

Antony Dennis + Can Armando gelsin asıl orta saha için beklenebilir ama tüm transferler için beklenmez herhalde.

Maestro’yu da fener alir bence

Veerman olmayinca daha ucuza maestro’yu tercih ederler

Yani maestro bence bizim adimiza gündeme gelmez

Listenin sonunda kesin Bissouma ve Mangala vardır

ikisi de sakat sanırım, Bissouma Mali maçında yoktu Mangala da sakat görünüyor tmarktta

ikisi de sakat sanırım, Bissouma Mali maçında yoktu Mangala da sakat görünüyor tmarktta
hoca,geçmişte takılı oldugu oyuncuları unutmuyor yada rakip takımlardaki oyunculara extra dikkat ediyor

o yüzden rakip takımlara bakmakta fayda var

ve bence hala griezman kovalıyor bunlar acaba olurmu diye hocanın 28 acıklaması tek oyuncu icindir

Bissoumaya bende bakmıştım sakatlığı bitti heralde mali aday kadroya çağırdığına göre

Uyuşturucu işi noldu acep

Biz en son sakatlık sebebiyle iptal etmiştik galiba düzeldiyse o kısım kesin listededir

Bissoumaya bende bakmıştım sakatlığı bitti heralde mali aday kadroya çağırdığına göre

Uyuşturucu işi noldu acep

Biz en son sakatlık sebebiyle iptal etmiştik galiba düzeldiyse o kısım kesin listededir
risk alıp çağırmışlar
oynatmamışlar ilk maç, yedekte de yokmuş
demin haberlere baktım
turnuva sırasında iyileşir de oynatırız umuduyla çağırmışlar yani
sıkıntılı duruyor Aurier tarzı 1 hamleye dönüşebilir hemen
yine de 6 ay kiralamak için en ideal adaylardan biri
sadece maaşını üstlensen yollarlar hemen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt