Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Bu arada musabayı 35 saniye skilste izledim
Gakpo gibi herif
Gakpo gibi herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nezaketen ilgileniyoruz vs olmaz mı, bedeli verip alırlar buna ok ama hem oyuncu prof davranmamış hatta daha çok oyuncuya serzeniş yapmış Tomas Reisserbest kalma bedeli kavramı varsa, kulübü ile iletişime geçmek zorunda değil ki fb? ben mi bir detayı kaçırıyorum? bedeli nakit ödemeyi tercih edip, pekala ilk önce oyuncu ile iletişime geçmiş olabilir. bir sorun gözükmüyor bence.
3. isim de düşerse ben açıklayacağım. Şimdilik benden çıkmış olmasın.
Adımı meriç king yaparmısınız müsaitsenizNezaketen ilgileniyoruz vs olmaz mı, bedeli verip alırlar buna ok ama hem oyuncu prof davranmamış hatta daha çok oyuncuya serzeniş yapmış Tomas Reis
Alacaksak camarayi alalim zakariya yerineMonacodaki zakaria kaç paradır
hoca,geçmişte takılı oldugu oyuncuları unutmuyor yada rakip takımlardaki oyunculara extra dikkat ediyorListenin sonunda kesin Bissouma ve Mangala vardır
ikisi de sakat sanırım, Bissouma Mali maçında yoktu Mangala da sakat görünüyor tmarktta
Bissoumaya bende bakmıştım sakatlığı bitti heralde mali aday kadroya çağırdığına göreListenin sonunda kesin Bissouma ve Mangala vardır
ikisi de sakat sanırım, Bissouma Mali maçında yoktu Mangala da sakat görünüyor tmarktta
risk alıp çağırmışlarBissoumaya bende bakmıştım sakatlığı bitti heralde mali aday kadroya çağırdığına göre
Uyuşturucu işi noldu acep
Biz en son sakatlık sebebiyle iptal etmiştik galiba düzeldiyse o kısım kesin listededir
şunu konuştuğumuzda hiç yoktu ya bu mevzular vallahi beklemezdim şu kadarını korktuğumuz başımıza geldi