Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.299
- 7.173
- 2.358
Şu Brezilya’lı Breno Bidon harbi yetenekli görünüyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muthis bir Iwobi var lakin okan hocam onun dışında herkesi keşfetmiş.Durosinmi , Lookman, 17ka yokmu başka Nijeryalı
Hakkatende Göktan taş gibi top oynuyor. Bizimkilerin, Göktan'ı beğenip yanlış Gürpüz'ü almadığından emin olamıyorum. Olur mu olur bence.Şu gençlerden 1 tanesi tutsun artık. Gençlerde oynayan göktan taş gibi topçu oldu biz onun daha yetenkli denilen kardeşini aldık ortada yok çocuk
He tamam, ne diyorlarmış?Armando
Kardeşinin daha iyi olduğunu biz değil Almanlar söylüyordu.Hakkatende Göktan taş gibi top oynuyor. Bizimkilerin, Göktan'ı beğenip yanlış Gürpüz'ü almadığından emin olamıyorum. Olur mu olur bence.
Ya sallarsam?He tamam, ne diyorlarmış?
İtalyanlar da S.İnzaghinin Filipodan çok daha yetenekli olduğunu söylüyordular hatta kendi ailesi bileKardeşinin daha iyi olduğunu biz değil Almanlar söylüyordu.
Adama hiç süre vermeyip gelişmesini bekliyorsak daha çok bekleriz.
Yazacaksan yaz , ciddi değilsen salla.Ya sallarsam?
Bişi yoktu ya,yetenekli falan demiş 1-2 kişi hepsi oYazacaksan yaz , ciddi değilsen salla.
İyi olarak kastettiğin bizdeki Gürpüz değil mi? Almanlar öyle dediyse doğrudur. Göktan TS maçında muazzam oynayınca ben bi şüphelendim.Kardeşinin daha iyi olduğunu biz değil Almanlar söylüyordu.
Adama hiç süre vermeyip gelişmesini bekliyorsak daha çok bekleriz.
Evet bizdeki. Onyedika’ya istenen bedeller fahiş 15 milyon euro üstü etmez.İyi olarak kastettiğin bizdeki Gürpüz değil mi? Almanlar öyle dediyse doğrudur. Göktan TS maçında muazzam oynayınca ben bi şüphelendim.
Onyedika'ya ne diyorsun, ben daha iyisini bekliyordum ama Okan onu istiyormuş diyorlar. Benim içime sinmiyor.