Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simitci ben yapiyorum, ben ediyorum deyip duruyor. Sonra da PR'ci denince kiziyor. Cunku ne futboldan ne idarecilikten anladigi yok.

Şu gençlerden 1 tanesi tutsun artık. Gençlerde oynayan göktan taş gibi topçu oldu biz onun daha yetenkli denilen kardeşini aldık ortada yok çocuk
Hakkatende Göktan taş gibi top oynuyor. Bizimkilerin, Göktan'ı beğenip yanlış Gürpüz'ü almadığından emin olamıyorum. Olur mu olur bence.

Hakkatende Göktan taş gibi top oynuyor. Bizimkilerin, Göktan'ı beğenip yanlış Gürpüz'ü almadığından emin olamıyorum. Olur mu olur bence.
Kardeşinin daha iyi olduğunu biz değil Almanlar söylüyordu.

Adama hiç süre vermeyip gelişmesini bekliyorsak daha çok bekleriz.

Kardeşinin daha iyi olduğunu biz değil Almanlar söylüyordu.

Adama hiç süre vermeyip gelişmesini bekliyorsak daha çok bekleriz.
İyi olarak kastettiğin bizdeki Gürpüz değil mi? Almanlar öyle dediyse doğrudur. Göktan TS maçında muazzam oynayınca ben bi şüphelendim.

Onyedika'ya ne diyorsun, ben daha iyisini bekliyordum ama Okan onu istiyormuş diyorlar. Benim içime sinmiyor. İstenen adam Onyedika ise şu beğenmedikleri Maestro bile ondan çok daha ucuza çok daha yararlı olurdu.

Son düzenleme:
İyi olarak kastettiğin bizdeki Gürpüz değil mi? Almanlar öyle dediyse doğrudur. Göktan TS maçında muazzam oynayınca ben bi şüphelendim.

Onyedika'ya ne diyorsun, ben daha iyisini bekliyordum ama Okan onu istiyormuş diyorlar. Benim içime sinmiyor.
Evet bizdeki. Onyedika’ya istenen bedeller fahiş 15 milyon euro üstü etmez.

Lemina’nın genci ve daha iyisini bulmayı kolay zannediyorlardı işte bulsunlar.

Volkan
Gökhan kjaer yobo santos
Aurelio appiah
Anelka alex tuncay
Hojdonk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt