Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.132
- 23.613
- 2.393
Oha skandala bak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dunyanin en iyi forvetini almissin sampiyonlar liginde finali hedefleyecek hamleler yapman lazim elinde 3 sene gibi bir peryot var ettigin lafa bakBu sene de şampiyon olup şöyle 12.-13.olduğumuz; boş tribünlere oynanan bir sezon bünyeye iyi gelecek...bütün takımı satıp, sıfırdan kadro kurulur.
Ben de bilmiyorumNe dion nedim beaaaaa
13. bitirilen, boş tribünlere maç oynanan sezonlarda uyuklayarak maç izlemenin tadı da başka ama.dunyanin en iyi forvetini almissin sampiyonlar liginde finali hedefleyecek hamleler yapman lazim elinde 3 sene gibi bir peryot var ettigin lafa bak
Bu futbol iklimi iyice sinir stres yaptı bende. Delikanlı rakiplerimiz yok. Söyle şampiyonluk yarısından uzak bir sezon kafayı resetler iyice.dunyanin en iyi forvetini almissin sampiyonlar liginde finali hedefleyecek hamleler yapman lazim elinde 3 sene gibi bir peryot var ettigin lafa bak
Evde küfret de buraya yazman gerekmiyor sonuçta. Bunun engelleyebilecek iraden yok mu?İstatisik olarak bakilabiliyor mu bilmiyorum ama 2025 yilinda cezali oldugum gun sayisi daha fazladir..
Uyeye falan kufur edersin 6 ay ceza alirsin oyle de degil hep kismi cezalar..
Her seferinde soz veriyorum kendime yeni sayfa acacagim diye ilk sikintili macta kayis kopuyor ..
Benim klavyeye kufur engelleyici falan koysak olmaz mi
osimhen gidene kadar destege devamBu futbol iklimi iyice sinir stres yaptı bende. Delikanlı rakiplerimiz yok. Söyle şampiyonluk yarısından uzak bir sezon kafayı resetler iyice.
Duzenli oynamiyormu niye satiyorlar ? Hemen cöksunler milandaki heriften bahsediyoruz dimi baskasi degilYusuf Fofona satılık