Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene de şampiyon olup şöyle 12.-13.olduğumuz; boş tribünlere oynanan bir sezon bünyeye iyi gelecek...bütün takımı satıp, sıfırdan kadro kurulur.
dunyanin en iyi forvetini almissin sampiyonlar liginde finali hedefleyecek hamleler yapman lazim elinde 3 sene gibi bir peryot var ettigin lafa bak

dunyanin en iyi forvetini almissin sampiyonlar liginde finali hedefleyecek hamleler yapman lazim elinde 3 sene gibi bir peryot var ettigin lafa bak
13. bitirilen, boş tribünlere maç oynanan sezonlarda uyuklayarak maç izlemenin tadı da başka ama.

Bu futbol iklimi iyice sinir stres yaptı bende. Delikanlı rakiplerimiz yok. Söyle şampiyonluk yarısından uzak bir sezon kafayı resetler iyice.

İstatisik olarak bakilabiliyor mu bilmiyorum ama 2025 yilinda cezali oldugum gun sayisi daha fazladir..
Uyeye falan kufur edersin 6 ay ceza alirsin oyle de degil hep kismi cezalar..
Her seferinde soz veriyorum kendime yeni sayfa acacagim diye ilk sikintili macta kayis kopuyor ..
Benim klavyeye kufur engelleyici falan koysak olmaz mi
Evde küfret de buraya yazman gerekmiyor sonuçta. Bunun engelleyebilecek iraden yok mu? 😃

Baba Vanga: bilinmeyen bir uygarlık 2026'da dünyayla ilk temasını bir spor müsabakasında yapacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt