Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Humeyni el altından stevena baskı yapıyormuş seçime git güven tazele filan diye

Her yıl kum gibi oyuncu satan Club Brugge ne hikmetse 4 yıldır ne idiğü belirsiz Onyedika'yı satamıyor ama bizim planlama uzmanı hocamız ise kendisini 2 yıldır istiyor.
Hiç bir şey biliyor olmanıza gerek yok. Onyedika alınırsa son 3 yılda atılan karavanlara bir 30 milyon euro daha eklenir.

Her yıl kum gibi oyuncu satan Club Brugge ne hikmetse 4 yıldır ne idiğü belirsiz Onyedika'yı satamıyor ama bizim planlama uzmanı hocamız ise kendisini 2 yıldır istiyor.
Hiç bir şey biliyor olmanıza gerek yok. Onyedika alınırsa son 3 yılda atılan karavanlara bir 30 milyon euro daha eklenir.
Aslında satacaklardi gecen yil ama kimse 25 30 milyon vermek istemiyor
Bizim önceliğimiz bence onyedika degil ederson yada ugarte diye düşünüyorum
Burada esas garip olan şey ocak 28 açıklaması, kulupler o günde hayır diyebilir veya daha cok para isteyebilir ,yani ben söylenen düşünceyi hic anlamadim

Bazen de biraz yüzeysel bakmak lazım

Tarzları farklı olsa neyse de neredeyse aynı topçular, bu şartlarda ndidiyi kesemeyen adamı almayacaksın

beyler bu takımın hocası berbat, yönetimi çapsız, transferleri kötü ama aynı takım sürekli şampiyon ve osimhen torreira icardi sane davinson gibi adamlar bu kulübün hastası

bunu aklınız alıyor mu allah aşkına

bugün bir renktaş da en kötü transfer yapan takım biziz yazmıştı

nasıl bir dünyanız var yav
-torreria-apokerim-kaan ayhan-mertens-icardi-rashica-sanchez-sallai-morata,eren-lemina-osimen-singo-uğurcan-sane-ilkay

Yahu siz ne anlatıyorsunuz.Dört senede bu liste dışında çok büyük karavana var.
Başarı oranı yüzde 30 bile değil.Daha Transferdeki planlamayı falan yazmıyorum
Atla deve değil.Şu ligde şampiyon oldun diye herşeyi süper yapıyorsun anlamına gelmiyor.
Ekonomik gösterge ve avrupayı ne yapacağız.Galatasarayım haklarını koruma noktasında ne düşüneceğiz.

Aslında satacaklardi gecen yil ama kimse 25 30 milyon vermek istemiyor
Bizim önceliğimiz bence onyedika degil ederson yada ugarte diye düşünüyorum
Burada esas garip olan şey ocak 28 açıklaması, kulupler o günde hayır diyebilir veya daha cok para isteyebilir ,yani ben söylenen düşünceyi hic anlamadim

Planlama dahisi Okan hoca gerekli planlamayı yapmıştır.

14 günde 5 maça çıkacak ve bunlarında hepsini ideal 11'i ile çıkıp tam randumanlı oynayabileceğini düşünüyor. Madem bize bu kazığı çakacaksın bari erken çakta ligdeki maçlarda o aldıklarını oynatıp Lemina vs dinlendir ama şunu akıl edebiliyor olsaydı zaten bu kulübe 200 milyon çakmazdı.
1 Şubat'tan sonra aldığın adamı ne yapacaksın diye soracak bir tane basın mensubu yok.

Beyler son aldığım duyumlara göre:
🫴 Gabriel Sara zarar ettirmeyecek bir fiyata satiliyor.
🫴Afrikalı siyahi bir oyuncu kurucu geliyor.

Afrikali oyuncu hem 2 yasındaki bir dana gibi kaslı ve iri hemde zidane gibi estetik bileklere sahipmiş. Fiyati sadece 14 milyon euro.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt