Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.758
- 20.939
- 2.233
Gouiri gelirse Ahmet gidebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 filan verip almayalim maximum 20Bu nası yorum olum alalım mı almayalım mı
Aynen öyle olacak gibi..O degilde biz berkani falan bedava mi verecez gene?
Çok iyi yransferhayri cund
Kim kime para veriyorGünay Güvenç ile Mert Günok ve bir miktar para takasına ne diyorsunuz?
Beni gulduruyon en iyi mizahi yapan oyumu doruka vermistim. Kafamı karıştırdınTaxi parası fln heralde
Gelecek sezon 10 yetişkin + 4 U22 kuralı geçerli olacak. Maestro 2003 lü olduğu için hariç, Dennis 2004 lü olduğu için dahil oluyor yani 'genç' kontenjanına. Bu sezon sorun olmaz ama seneye hangisini tutup, hangisini göndersek diye debelenip durursun...maestro 2003lü değil mi neden problem olsun ki
Beni gulduruyon en iyi mizahi yapan oyumu doruka vermistim. Kafamı karıştırdın
Gelecek sezon 10 yetişkin + 4 U22 kuralı geçerli olacak. Maestro 2003 lü olduğu için hariç, Dennis 2004 lü olduğu için dahil oluyor yani 'genç' kontenjanına. Bu sezon sorun olmaz ama seneye hangisini tutup, hangisini göndersek diye debelenip durursun...
Onyedika'nın sence Dennis ve Maestro'ya göre profil olarak farkı var mı çok fazla? Bence söylediğin şeyleri Dennis ve Maestro için de söyleyebiliriz. Onyedika daha iyidir orası kesin de, maliyetlerini baz alınca o maliyet farkına değecek katma değer katmayabilir. Onyedika defansif zaaflara ciddi melhem olabilir ama hem Lemina, hem Onyedika göbekte fazla defansif de kalabilir. Yani İlkay ve Sara biraz iyi gününde olunca nasıl fark yaratıyor görüyoruz. Bize aslında onlardan istediğimizi yapacak adam lazım. Lemina sonrası için (yaşı ve fiziksel durumu sebepli) Onyedika düşünülüyor dersek, o zaman da o bölgeyi ne kadar kapatabilir soru işareti yazdığına göre. Lemina artık pek efor sarf eden adam değil ama pozisyon bilgisi ve alan kapamasıyla net bir tutucu. Hem de bayağı teknik bir adam.İzlediğim kadarıyla Onyedika mevkii net bir adam değil. 6 ve 8 i belli seviyede oynayabilir ama net bir konumlama yapamıyor olmak, olası maliyetini hesaba katınca pek de alınası bir risk gibi gelmiyor bana...
Maestro yaz transferinde alınmış olsaydı, son dönemde çekilen sıkıntıların önemli kısmına mahal kalmayacaktı ki ben de çok istemiştim. Şimdi ise hem fiyatı katmerlendi, hem de seneye geçerli olacak kural gereği 'genç' statüsünde olamayacağı için mantık dışına çıkmış durumda; başka hiç kimseyi bulamayacaklarsa yine başımızın üstüne tabii. Kural bağlamında, yaşı itibariyle Dennis daha makul duruyor...
Adamların ne kabahati var , Muslera'nın ayrılacağı bir yıl önceden belliyken kalecini transferini son güne bırakın diye bizim yönetime telefon açtıklarını zannetmiyorumTrabzona ahmed 12 milyon işlerine geliyorsa.
Hamsikafalılar uğurcanı satarken götümüzden kan almayı biliyorlar. İşlerine gelirse.
kafada GS'yi bitirince rahatlayıp 30-40 dakika top oynadı diye kadroda tutarsak ana avrat küfür şov gelirAhmed'i 5-6 milyona direkt satarım. Yerine kimse gelmese bile olur. Kalsa ne gitse ne, birçok özelliği 10 üzerinden 2 filan. Bu özellikleriyle, bizim de oyun şeklimizle sabaha kadar oynasa gol atabilecek biri değil.
Bu herif gitmek için kasıyor bile olabilir. Yani son donemdeki o performansının sebebi bu kasma olabilir. Kalırsa bu şekilde oynamayacağına yemin edebilirim mesela.kafada GS'yi bitirince rahatlayıp 30-40 dakika top oynadı diye kadroda tutarsak ana avrat küfür şov gelir
ha kiralık fln vermeyelim, fesih etmeyelim kadroda kalsın faydalanırız üçüncü yedek olarak ama gidip de 5-6m teklifleri reddedersek çok malca 1 iş olur