Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O degilde biz berkani falan bedava mi verecez gene?
Aynen öyle olacak gibi..

Adamlar bizle oynadıkları her maçtan sonra hakeme sallayip fb ile ilgili tek açıklama yapamıyorlar

Gönderdiğimiz oyunculari bizim maçlardan sonra isliklayip şikeci iması yapıp ağlatıyorlar ve biz bu takımlara sürekli beleşe oyuncu veriyoruz..

maestro 2003lü değil mi neden problem olsun ki
Gelecek sezon 10 yetişkin + 4 U22 kuralı geçerli olacak. Maestro 2003 lü olduğu için hariç, Dennis 2004 lü olduğu için dahil oluyor yani 'genç' kontenjanına. Bu sezon sorun olmaz ama seneye hangisini tutup, hangisini göndersek diye debelenip durursun...

Beni gulduruyon en iyi mizahi yapan oyumu doruka vermistim. Kafamı karıştırdın

doruk mu en ii mizah

1766957839539.webp

Gelecek sezon 10 yetişkin + 4 U22 kuralı geçerli olacak. Maestro 2003 lü olduğu için hariç, Dennis 2004 lü olduğu için dahil oluyor yani 'genç' kontenjanına. Bu sezon sorun olmaz ama seneye hangisini tutup, hangisini göndersek diye debelenip durursun...

maestro her türlü dahil olur genç kontenjanına, belli bir süre sözleşmesi olunca diğer yıl göndermek zorunda kalıyorsun gibi bir durum yok

İzlediğim kadarıyla Onyedika mevkii net bir adam değil. 6 ve 8 i belli seviyede oynayabilir ama net bir konumlama yapamıyor olmak, olası maliyetini hesaba katınca pek de alınası bir risk gibi gelmiyor bana...

Maestro yaz transferinde alınmış olsaydı, son dönemde çekilen sıkıntıların önemli kısmına mahal kalmayacaktı ki ben de çok istemiştim. Şimdi ise hem fiyatı katmerlendi, hem de seneye geçerli olacak kural gereği 'genç' statüsünde olamayacağı için mantık dışına çıkmış durumda; başka hiç kimseyi bulamayacaklarsa yine başımızın üstüne tabii. Kural bağlamında, yaşı itibariyle Dennis daha makul duruyor...
Onyedika'nın sence Dennis ve Maestro'ya göre profil olarak farkı var mı çok fazla? Bence söylediğin şeyleri Dennis ve Maestro için de söyleyebiliriz. Onyedika daha iyidir orası kesin de, maliyetlerini baz alınca o maliyet farkına değecek katma değer katmayabilir. Onyedika defansif zaaflara ciddi melhem olabilir ama hem Lemina, hem Onyedika göbekte fazla defansif de kalabilir. Yani İlkay ve Sara biraz iyi gününde olunca nasıl fark yaratıyor görüyoruz. Bize aslında onlardan istediğimizi yapacak adam lazım. Lemina sonrası için (yaşı ve fiziksel durumu sebepli) Onyedika düşünülüyor dersek, o zaman da o bölgeyi ne kadar kapatabilir soru işareti yazdığına göre. Lemina artık pek efor sarf eden adam değil ama pozisyon bilgisi ve alan kapamasıyla net bir tutucu. Hem de bayağı teknik bir adam.
Dipnot: Maestro ve Dennis'i almak mantıklı değil bence, çeşitli sebeplerden, o ayrı konu.

Trabzona ahmed 12 milyon işlerine geliyorsa.

Hamsikafalılar uğurcanı satarken götümüzden kan almayı biliyorlar. İşlerine gelirse.
Adamların ne kabahati var , Muslera'nın ayrılacağı bir yıl önceden belliyken kalecini transferini son güne bırakın diye bizim yönetime telefon açtıklarını zannetmiyorum

Ahmed'i 5-6 milyona direkt satarım. Yerine kimse gelmese bile olur. Kalsa ne gitse ne, birçok özelliği 10 üzerinden 2 filan. Bu özellikleriyle, bizim de oyun şeklimizle sabaha kadar oynasa gol atabilecek biri değil.

Ahmed'i 5-6 milyona direkt satarım. Yerine kimse gelmese bile olur. Kalsa ne gitse ne, birçok özelliği 10 üzerinden 2 filan. Bu özellikleriyle, bizim de oyun şeklimizle sabaha kadar oynasa gol atabilecek biri değil.
kafada GS'yi bitirince rahatlayıp 30-40 dakika top oynadı diye kadroda tutarsak ana avrat küfür şov gelir

ha kiralık fln vermeyelim, fesih etmeyelim kadroda kalsın faydalanırız üçüncü yedek olarak ama gidip de 5-6m teklifleri reddedersek çok malca 1 iş olur

kafada GS'yi bitirince rahatlayıp 30-40 dakika top oynadı diye kadroda tutarsak ana avrat küfür şov gelir

ha kiralık fln vermeyelim, fesih etmeyelim kadroda kalsın faydalanırız üçüncü yedek olarak ama gidip de 5-6m teklifleri reddedersek çok malca 1 iş olur
Bu herif gitmek için kasıyor bile olabilir. Yani son donemdeki o performansının sebebi bu kasma olabilir. Kalırsa bu şekilde oynamayacağına yemin edebilirim mesela.

Antalya Cvancaranin 3,5 aydir maasini ödemiyor diye devre arasi Gladbacha geri dönüyormus.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt