Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.895
- 59.398
- 3.423
yok mu ulan HATEM BEN ARFA gibi topçu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bu "10 numara" olayina katilmiyorum.
Mertens rolunde birini bulup aldik diyelim, tekrar eski sisteme gecmen lazim ve Torreira & X oyuncu olacak orta saha. Lemina olur veya baskasi orayi siz doldurun. O vakit orta sahada yine bir kisi eksik oynamaliyiz demektir.
Ama sen mevcut uclu orta saha kurgusundan devam edersen sol tarafa top teknigi yuksek, kolay calim atabilen birini aldin mi zaten ekstra tehdit unsuru yaratmis olursun rakiplere, zaten diger tarafta da Sane var.
Bizim "modern 10 numara" almamiz mumkun degil zaten o tarz ust seviye oyuncularin hepsi elit takimlarda oynuyor.
yok mu ulan HATEM BEN ARFA gibi topçu
Amine gouiriyok mu ulan HATEM BEN ARFA gibi
Kiralik deniyor zaten opsiyonlu alirsin eger alirsak, yaz doneminde Baris'in gitme ihtimalini de dusunmek lazim.kanat bulmaktan daha kolay bişey yok ya zaten orada oynayabilecek 3 tane çok iyi oyuncumuz var 4.ye çok bonservis vermek saçmalıktan başka bişey olmaz
harit, bilal toure, cerny hepsi bu sene ucuza kiralandı ve oyuncu tipleri farklı olsa da gayet iyi yedek olurlardı bizde. her transferi min 20-25 bonservis vererek yapmak zorunda değiliz gerçekten çıldırmalık
barış yazınki olaydan sonra bi 7-8 maç sıçınca yıllardır barışa çöp çekip barış tarafından osurtulanların biz demiştik yaeee triplerine girmesi hakkındaki düşüncelerin??Barış’ın kesilmesi mümkün değil, o ihtimali unutun. Aksine Barış Osimhen ikinci yarı tüm maçlarda oynamalı yanına top tekniği yüksek adamlar koyulmalı. Özellikle bu ikiliye sağlam Lemina da eklenince fizik olarak rakibi her seferinde öttürüyoruz.
10 numara lazım ama barıştan bağımsızTopu oraya nokta atışı atabilecek bir 10 numara olsa zaten fazlasıyla heyecanlandırır bize Mertens zekasında topçu lazım Barış'ı da oynatabilecek.
Sol kanat almakla sorun çözülmez bu takımın ana ihtiyacı saf, tecrübeli bir 10 numara.
20m üstü transfer yapılmamalı, kiralık + satınalma şeklinde ilerlemek lazım.Kiralik+satin alma opsiyonu 20 milyon euro olsa Lang'i hic dusunmeden alirim.
Zaten bize kanat oyuncusu oyle yada boyle lazim ve alacagin oyuncu da en az bu seviyede olmali.
Sol stoper ve tel işteTimber & Noa Lang paketi olursa sasirmam, hem ikisi de Hollandali hemde birinin sozlesmesi bitiyor digeri de zaten takiminda mutsuz.
Yaslari da 24 ve 26, bu durumda 12 yabanci olacagiz ve bundan sonra yapilacak diger transferin genc oyuncu olmasi sart olacak. (+2 kontenjani icin)
Barışın arada kafa gidiyo,lang iyi olurBarış’ın kesilmesi mümkün değil, o ihtimali unutun. Aksine Barış Osimhen ikinci yarı tüm maçlarda oynamalı yanına top tekniği yüksek adamlar koyulmalı. Özellikle bu ikiliye sağlam Lemina da eklenince fizik olarak rakibi her seferinde öttürüyoruz.
Denklemi toreira bozuyo aslında 4 senedir bunu anlatıyorumBen bu "10 numara" olayina katilmiyorum.
Mertens rolunde birini bulup aldik diyelim, tekrar eski sisteme gecmen lazim ve Torreira & X oyuncu olacak orta saha. Lemina olur veya baskasi orayi siz doldurun. O vakit orta sahada yine bir kisi eksik oynamaliyiz demektir.
Ama sen mevcut uclu orta saha kurgusundan devam edersen sol tarafa top teknigi yuksek, kolay calim atabilen birini aldin mi zaten ekstra tehdit unsuru yaratmis olursun rakiplere, zaten diger tarafta da Sane var.
Bizim "modern 10 numara" almamiz mumkun degil zaten o tarz ust seviye oyuncularin hepsi elit takimlarda oynuyor.
Hem Lang hem Tel ne alaka? Biri olursa digeri olmaz.Sol stoper ve tel işte
Olur.hayat bu neden olmasin? Okan hoca da transfer obezi oluyo bazenHem Lang hem Tel ne alaka? Biri olursa digeri olmaz.
Denklemi toreira bozuyo aslında 4 senedir bunu anlatıyorum
Tor topla gidemediği için yanına kesici koyunca bu sefer 10 numaranın dribling yapması gerekiyo,pasör 8 koyunca tor arkayı kapatamadığı için bu sefer 10 numaranın defans da yapabilenini oynatman gerekiyo osda rakibe ezilmemek için o zaman da hücumda tıkanıyon
Tor yüzünden bizde 3.os olarak oynayacak adamın hem skorer hem pasör hem kesici hem fizikli hem de driblingci olması gerekiyor ki öyle bir futbolcu icat edildi mi bilmiyorum edildiyse de bize düşmez