Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hüseyin Kıyıcı: "Kiralık Ugarte'nin risk barındırmadığını düşünüyorum. Sporting'de bu oyuncunun burada ne işi var denilen oyuncuydu. PSG'de daha tekniğini gösterir bir düzen oynadı, kesici ön libero gibi oynadı ama daha tekniğini gösterir bir düzenle oynadı ve onu Manchester United'e götüren şey belki de oranın Torreira'sı gibiydi. Hem tutucu oynadı hem de ayak kalitesi sürekli gösterilecek şekilde oynadı.Onu United'a getirdikten sonraki en büyük durum United'in kaotik durumu. Amorim döneminde transfer edildi ve Amorim'in 3-4-2-1 düzeninde hemen adaptasyon göstermesi beklenen oyuncu durumuna geldi. Şimdi United'ın da böyle bir durumu var. McTominay'ler, Hojlund'lar, Lindelöf'ler ayrıldıktan sonra potansiyelini çok daha ortaya çıkartabiliyor. Ugarte o açıdan Galatasaray'a doğru isim olabilir. Hem Torreira etkisi, hem Torreira'nın daha önde prese gideyim 8 oynayayım, derinde Ugarte'yi oynatalım oyun bilinci bunu sanki daha geçerli kılıyor. Bana sorarsan Ugarte'yi kiralık alabiliyorsan veya daha düşük bedelle alabiliyorsan Ugarte Onyedika'dan daha önde."

Bir tane duz oyuncu ama gelisime acik olan profilde biri alinabilir hem +2 kontenjani icin diyorsan. Digeri daha meziyetli oyuncu olmali profil ve kalite acisindan.
Ben illa Dennis + Ugarte demiyorum. Ugarte alabilecekleri isim olduğundan onu yazdım. Kiralık peşinde koşuyorlar anladığım kadarıyla ve Onyedika, Ederson falan pek olası gözükmüyor. Hadi Ugarte değil Dennis+ olursa Ederson yazdım farz et.

Bizim yönetim meziyetli olmalı kaliteli olmalı derse dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan da olur bunu tekrar tekrar yaşamak durumunda kalıyoruz.

Hocanın açıklamasını o yüzden sevmedim. Hem bize ders oldu diyor, hem 28 Ocak muhabbeti, hem de almak için almayacağız, yurt içinden transfer yapmayacağız diye üst düzey isim muhabbetine girdiler.

Bizim üst düzey isimden çok sakatlık/kart cezası/rotasyon yapma konusunda sorunumuz var. Dennis'i al kulübeye, sonra meziyetli oyuncu profiline bak, şartlar oluşursa al.

yapılması gereken 2-3 tane sallai bulmak, devre arası 11 topçusu alabilmek çok zor ve x2 maliyet

ya da gözden düşmüş birini alıp tekrar yükselteceksin ugarte gibi

Bu nasıl hemen Fildişili hem sakat
IMG_4403.webp

Adam 50 gün yatmış neden yatmış nerede yatmış bilen yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt