Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Dennis icin birsey dedim mi? Once benim ne dusundugumu sor mesela.

Iki tane duz oyuncu alinmamali orta sahaya, diyelim Dennis alindi diger oyuncu Ugarte olmasin. Ya da tersi.

Bir tane daha kreatif daha cok skora etki edecek profilde biri olmali 2 oyuncu dusunuyorsak.
Biri ofansif kreatif olsun diyorsun haklisin

Duyumu bile bjkli herif veriyo ve menajerlerle arası iyi onun

Noa langin Türk menajerinden almıştır haberi

Manuel Ugarte
Noa Lang
Beraldo

bitti gitti

off 4 şubatta oulai'yi 28 milyona aldığımızı görür gibiyim

1767370649305.webp

Kimseyi alamaz bunlar hatta elimizdeki yedekleri de yollarlar son gün panik transferi yaparlar bir tane oldu bitti yaptık mı transfer yaptık

"Bir futbol takımı 33'lük tesbih gibi olmalıdır. " demiyor muyum her zaman ben size dostlar.

Dar kadrocular olarak sonra dediğim yere geliyorsunuz.

Hemen simdi Alajbegovic ve silas andersen. Deniz rtsin gönlu olsun

Hocanın 12-13 topçu harici yedek kulübesini iyi idare edebildiğini de düşünmüyorum ayrıca. Yerliler bile geri giderken, No Lang falan gelse 3 maç yedek kalsa arıza çıkar ki arıza biri zaten.

Ara transfer döneminde 11 oyuncusu diye alıp sonra onu yedeğe atarsan boşuna almış olursun umarım bunu akıl edecek çaptalardır.

Ara transfer döneminde takımın yedekleri ile asları arasındaki uçurum farkını takım kimyasını bozmadan sağlamlaştırmak önceliğimiz olmalıydı. 2-0 öndeyken 70. dakikada 3 değişiklik yapsak şaftımız kayıyor.

Bizim ihtiyacımız sükse bir transfer mi yoksa Sallai gibi yedeğe geçtiğinde gitmek istiyorum tribine girmeyecek, kendini salmayacak, görev geldiğinde de en azından vasat altına düşmeyecek isim mi, bunu 2 ay önceden kararlaştırmaları gerekliydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt