Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şikeciler lookman sörloth vermann diye başladıkları yolculukta musamba ve meastro çekecekler muhtemelen :asd: bizim bile ffp için kiralık oyuncu baktığımız yerde fazla uçuyorlar ama bence acı son musamba ve meastro falan olacak onlar için

BCT nerde ya Erden Başkan tutuklandığından beridir ses yok onun da moral sıfır demek

Yazın İtalya'ya gitti, duruşma günü adliyeye gitti

1 numaralı GS muhabiri BCT derim

Bu arada bir oyuncunun ismi her gün ortaya çıkıyorsa genelde biz alamıyoruz.

Bakalım bazı isimler kaç gün yazılıp konuşulacak.

BCT nerde ya Erden Başkan tutuklandığından beridir ses yok onun da moral sıfır demek

Yazın İtalya'ya gitti, duruşma günü adliyeye gitti

1 numaralı GS muhabiri BCT derim
bct ve osman altunterim beklemediğim şekilde erden sürecinde sağlam gsli olduklarını kanıtladılar

Lang olayına pek ihtimal vermiyorum bana baştan beri mantıksız geliyor 2002 kontenjanından kanat olsa anlarım en azından yedek bile otursa başlarda sorun yaratmaz üstüne kanatta kullanabileceğimiz Sallai'de varken Lang yedek oturmaya gelmez.

Barış, Sane bu takımın şu an için ideal kanat oyuncuları üstüne Yunus+Sallai var.

Oğuz Aydın, CSKA Moskova yolunda. (HT Spor)

- kira bedeli 650.000 Euro + şarta bağlı satın alma bedeli 6 milyon Euro.

Buşi Baba ve Osimhen devreye girip şikecilerin ne tür pislik bir kulüp olduğunu anlatmalı.

sadri bakkalın şu forumdaki en doğru analizi hücum hattının sayıca yetersiz olduğu

4 mevki için 5 adam var sadece ki Ahmeti malum saymıyorum

buraya kanat/santrafor ve kanat/10 oynayan iki genç takviye yapılmalı

Buşi Baba ve Osimhen devreye girip şikecilerin ne tür pislik bir kulüp olduğunu anlatmalı.
nijeryada osinin atatürklük şu seviye gibi ne yazık ki

s-bf3b33f0684dfaa7446e77358826ed85b13176fd.jpg

Sergio Ramos, ekonomik olarak zor günler geçiren Sevilla'yı satın almak istiyor. (Cadena Cope)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt