Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: "Eyüp, sezon sonuna kadar kiralık olarak kadromuzda yer alıyor. Samsunspor taraftarının tepkilerinden olumsuz etkilendi, morali bozuldu. Türkiye’ye döndüğümde görüşeceğim. Eğer Samsunspor’da kalmak isterse, sezon sonunda Galatasaray’dan bonservisini alacağım."
KL de devam ediyor olmasalar da Van Drongelen takasını pazarlığa dahil etsek itirazım olmazdı, kaya gibi herif. Hemen ezbere çemkirenler çıkacağını biliyorum da cidden beğendiğim bir futbolcu; birkaç kilo verip kartlık müdahalelerini de bir ölçüde frenlemesi yeterli; müthiş katkı sağlardı...

KL de devam ediyor olmasalar da Van Drongelen takasını pazarlığa dahil etsek itirazım olmazdı, kaya gibi herif. Hemen ezbere çemkirenler çıkacağını biliyorum da cidden beğendiğim bir futbolcu; birkaç kilo verip kartlık müdahalelerini de bir ölçüde frenlemesi yeterli; müthiş katkı sağlardı...
Kazığın teki o bana kalırsa

Osi'ye bir 80 verdik diye abartmayın olm. 45M sterlin etmez ayrıca yani.

Kazığın teki o bana kalırsa
Bulunduğu bölgeyi rakip oyunculara kapatıyor, top kullanma hususunda da kalın fiziğinden beklenmeyecek ölçüde güvenli ve başarılı buluyorum. SS yerine Hollanda-Belçika liglerinden bir takımda aynı işleri yapsa dibi düşerdi çoğu kişinin.

Mainoya 30 milyon verilir gel evlat

Manudan hiç bir oyuncuya fernandes dahil 30 milyon verilmez belki cunha, şunlarla 5 maç yapsak birini belki alırlar.

Rezil yönetim görüsmelere baslamamistir bile

Yan gelip yatiyorlar reziller

Hic kimse ümitlenmesin, son günlerde Cuesta ve Frankowski gibi herifler gelir anca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt