Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.832
- 9.230
- 2.538
Zaniolo + bir miktar paraya biz alalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KL de devam ediyor olmasalar da Van Drongelen takasını pazarlığa dahil etsek itirazım olmazdı, kaya gibi herif. Hemen ezbere çemkirenler çıkacağını biliyorum da cidden beğendiğim bir futbolcu; birkaç kilo verip kartlık müdahalelerini de bir ölçüde frenlemesi yeterli; müthiş katkı sağlardı...Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: "Eyüp, sezon sonuna kadar kiralık olarak kadromuzda yer alıyor. Samsunspor taraftarının tepkilerinden olumsuz etkilendi, morali bozuldu. Türkiye’ye döndüğümde görüşeceğim. Eğer Samsunspor’da kalmak isterse, sezon sonunda Galatasaray’dan bonservisini alacağım."
Devre arası geri çağırın gelsin.
Kazığın teki o bana kalırsaKL de devam ediyor olmasalar da Van Drongelen takasını pazarlığa dahil etsek itirazım olmazdı, kaya gibi herif. Hemen ezbere çemkirenler çıkacağını biliyorum da cidden beğendiğim bir futbolcu; birkaç kilo verip kartlık müdahalelerini de bir ölçüde frenlemesi yeterli; müthiş katkı sağlardı...
Soğuklar nasilDaha 28 ocaga çok var
Berbat ve skandal bir vaziyette devam ediyor.Soğuklar nasil
Bulunduğu bölgeyi rakip oyunculara kapatıyor, top kullanma hususunda da kalın fiziğinden beklenmeyecek ölçüde güvenli ve başarılı buluyorum. SS yerine Hollanda-Belçika liglerinden bir takımda aynı işleri yapsa dibi düşerdi çoğu kişinin.Kazığın teki o bana kalırsa
Seskoyu cagirsana yanına seviyor oBerbat ve skandal bir vaziyette devam ediyor.
Dünyanın en saçma sorusu
Onu sıcak olan bir yere çagırmak lazım ki şu kış seviciliğinin saçmalık oldugunu anlasınSeskoyu cagirsana yanına seviyor o
Devre arası geri çağırın gelsin.