Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 310574

Şunları görünce oyuncu değişikliği olmasın demekten başka çaren kalmıyor, mecbur iyi oyuncular bulup getirecekler yoksa üç kulvarda yarışmanın ne kadar zor olduğunu gördük

Rekabet olmazsa gelişim nasıl olacakmış?
sakatlığın olmadığı bir kadroda kulübemiz sallai jakobs sara ilkay icardi ahmet kutucu oluyor ama işte sakatlık belası sıkıntı bu sene

Bir sürü maç var birileri neden yedek kalacak ki. Rotasyon olacak herkes oynayacak. Olması gereken bu değil mi? Şu yedeğe düşer bu yedeğe düşer diye eksik kalıyoruz hep. Her sene aynı hata. Bazı arkadaşlar ve hoca şunu anlayamıyo, istese bile futbolcuların bu yoğun maç trafiğinde tüm maçları oynamaları imkansız. Hatta bir kaç maç kaçırıp oynamaları bile imkansız kondüsyonları bitiyo. Oyuncuda bunun farkında. Neden gelecek transferleri yedek olarak görüyonuz. Hoca düzgün dağılım yapacak hepsi bu

Şaka maka Senegal Milli Takımı'nda Jakobs, M.Diouf'u kesiyor.

City realde bayernde yedek kalan adamlara bak. Biz barış Yunus yedek kalmaz diyoruz.

Bayern saneyi her maç oynatmiyordu. Biz her maç maşallah oynatiyoruz. Torreira iyice amele oldu zaten.

Forma rekabetinin ne olduğunu bilmeyip uygulamazsan yedek oturtamazsın tabi hiçbirini

Millet 20 gram fazlası var diye topçuyu 3 ay kadroya almıyor bizimki 150 kiloluk adamı her bulduğu fırsatta sahaya sürüyor

Valla barışı full eleştiriyorum da çocuk en azından güreşiyo müreşiyo mücadeleye giriyo ben barış olsam okan bana lang geldi sen yedeğe geç dese tesisi ateşe verirdim onlara da bir yerde hak veriyorum

Sen bırak icardiyi kadro dışı doğruyu yap adaleti sağla sonra al langı barışa geç kenara de çıkarsın bakayım sesini de bi göreyim a bile diyemez

images (1) (1).webp

Biz Avrupa'dan sırf bu yüzden erken eleniyoruz
avrupada başarısız olmamızın nedeni orta sahamız zayıf rotasyondan bahsetmiyorum sakatsız en ideal u orta saha olsun ilerde isterse halland defansta saliba sağ sol bekte gvardiol alexlandr arnold olsun biz mevcut orta sahalarımız ile maksimum son 16 yı görürüz.Orta sahan güçlü ve kaliteli olduğu kadarsındır bence bizde uber çok kaliteli bir orta saha yok bunu anlamak lazım önce

Carmandoyu dünya starı diye satacaklar taraftara bi de maşaları tarafından zaman kazanmak için

ANK aveli yeni robben falan sıkar bi ton

avrupada başarısız olmamızın nedeni orta sahamız zayıf rotasyondan bahsetmiyorum sakatsız en ideal u orta saha olsun ilerde isterse halland defansta saliba sağ sol bekte gvardiol alexlandr arnold olsun biz mevcut orta sahalarımız ile maksimum son 16 yı görürüz.Orta sahan güçlü ve kaliteli olduğu kadarsındır bence bizde uber çok kaliteli bir orta saha yok bunu anlamak lazım önce
Tamam işte onun as iyi oyuncu alınsın torreira mi yedek kalcak barış mi yedek kalcak Sane mi yedek kalcak diye dusunuyoruz.

Şampiyonlar ligini almayacan zaten ama 16 yapılır. 8 zorlanır.

Monaco usg maçları sırf kadro kısıtlılığı yuzunden gitti. Çoktan üst turdaydik

Yedek kalacak adam var kalmayacak adam var. DKye gitmek istiyorum diyen bir HOLLANDALIYI yedek bırakalım sonra cumbusu izleyelim.

armandonun dribling yeteneği en az sane kadar iyiymiş, şutları kötüymüş bir tek galiba regen messi alıyoruz
Şutları da iyi diyodu orhan

Ama şu an gs seviyesinde oynaması çok zor prof dksı yok çocuğun

Gelince niye oynamıyo bu diye ağlanacak baştan söyleyelim de

Yapılması gereken alıp kiralanması direkt

Kanat almayalim demedim ki. Yedek olmali zaten. Sence Noa Lang uslu uslu bekler mi sirasini?
Naiacanki cuesta gibi mi adam alacan renkttas. Bir biri oynar biri sonradan girer. Sonra öbürü oturur. Dinlendireceksin. Kaliten aşağı düşmeyecek. Onuda hoca yapacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt