Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener guendouzi'yi almış galiba bizimkilerde hala tatilde takılsın 28 ocak diye abuklasınlar.

Eskiden son gün piyasanın düşmesi için beklerdik şimdi artması için bekliyoruz.
Bu büyüklük şaka mı

21 macta 1 gol 0 asistlik inanılmaz bir performans gösteren harika çocuk Noa Lang geldi mi?

Mathys Tel santrafor yedeği
Noa Lang sol açık
Ademola Lookman forvet arkası

Üçü birlikte derhal alınsın

Fener derbide olay çıkarsın diye Gunduzi almış. Bizim tribün de saf gibi atlar

Sami Yende tribünleri tahrik edip karıştırsın diye Gündüziyi alıyorlar ibineler!

Dün lucca bugün dovbyk haberi çıktı

Keza dün atl minerio&icardi

Lan acaba kurtuluyo muyuz

Ben Okan hocanın oyuncuyu oynatmıyor yedekte çürütüyor olayına pek katılamıyorum. Aksine her oyuncuyu kazanmaya ve oynatmaya çalışan bir TD bence. Okan hocanın inatla oynatmadığı oyuncuları da görüyoruz takımdan gittikten sonra leş atmaya devam ediyorlar maalesef.

Ben Okan hocanın oyuncuyu oynatmıyor yedekte çürütüyor olayına pek katılamıyorum. Aksine her oyuncuyu kazanmaya ve oynatmaya çalışan bir TD bence. Okan hocanın inatla oynatmadığı oyuncuları da görüyoruz takımdan gittikten sonra leş atmaya devam ediyorlar maalesef.
Tamamda o oyuncularıda o aliyor

Tamamda o oyuncularıda o aliyor
Tabii buna bir itirazım yok. Demek istediğim yedekte pırlanta gibi eleman var da Okan hoca onu çürütüyor diye bir şey yok bence.

Yedekte Gomis beklerken Barış'ı oyuna atan da Okan hoca. Ziyech'i Zaha'yı kesip Kerem Barış kanatlarını kuran da Okan hocaydı. Ki bu oyuncular her maç oynadı yine de.

Tedwsco topcudan anliyor. Kafasına yatmayan adami da vetoluyor alin bakarız demiyor.

Tabii buna bir itirazım yok. Demek istediğim yedekte pırlanta gibi eleman var da Okan hoca onu çürütüyor diye bir şey yok bence.

Yedekte Gomis beklerken Barış'ı oyuna atan da Okan hoca. Ziyech'i Zaha'yı kesip Kerem Barış kanatlarını kuran da Okan hocaydı. Ki bu oyuncular her maç oynadı yine de.
Baris da alındığında burada taraftarlar yanlis buluyor dalga geçiyordu bence transferde taraftara bakmamali ama.profosyonel ekip olmali yonetim ve hoca da önerilen isimlere deger göstermeli koltuk uğruna yine 30 m eruroluk gençlere gidiyoruz

Fb'nin bu yeni yönetimi transferde hızlı hareket edip çabuk aksiyon alıyor gibi. Transferleri sakız gibi uzatmıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt