Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kulübe prof bi fussball direktörü lazım diye bas bas bağırılıyor yıllardır

Acayip baydı bu transfer mevzusu cidden

Bizim transfer döneminin açılmasına 3 hafta daha var.

Biraz daha sabır arkadaşlar lütfen yönetimimize güvenin.

Son 3 senede olduğu gibi yine yüzümüzü kara çıkaracaklardır :asd:

Gunduziyi cidden almışlar. Üzüldüm.

Gundeozi, Onyedika gibi oyuncular 25-30 milyon Euro bağlanacak oyuncular değil. Fb'ye geriden oyun kuracak oyuncu lazımdı. Ugarte'ye de 30 milyon bağlanmamalı.

Gundeozi, Onyedika gibi oyuncular 25-30 milyon Euro bağlanacak oyuncular değil. Fb'ye geriden oyun kuracak oyuncu lazımdı. Ugarte'ye de 30 milyon bağlanmamalı.

Veerman lazimdi ama tedesco onu veto etmis

guenduziyi neden istemis olabilir anlamiyorum, ismail yuksekin olmus hali.

Ali'deki para sadettin'de olsa işimiz zordu. Sadettin futbol yönetiminde iyi gibi görünüyor

4 senelik döneminde hangi genç bir yerden bir yere geldi rotasyonds kim aktif bir sekilde iyi bir oyuncu olarak kadroda bulundu diye sorarim o halde rtaş
Ben Okan hocanın oyuncuyu oynatmıyor yedekte çürütüyor olayına pek katılamıyorum. Aksine her oyuncuyu kazanmaya ve oynatmaya çalışan bir TD bence. Okan hocanın inatla oynatmadığı oyuncuları da görüyoruz takımdan gittikten sonra leş atmaya devam ediyorlar maalesef.

İsmail + Guendouzi resmen top kapma makinası yaparlar baya baya Anadolu kulüpleri orta sahayı geçmez.

Gounduzi kimki 27 milyon Euro etsin alsınlar.

Biz 28 Ocaki bekleyecez vermiyorlarmis millet adamini

Guendouzi iyi oyuncu bu bir kenarda kalsın.
Fenerbahçe transferlerde son 2-3 dönemdir erken davranıyor ve en ufak faydasını görmüyorlar bu da bir kenarda kalsın.

Bunların bu paralara hala daha ekleme yapıyor olmasının mantıklı bir açıklaması olacak mı ya da kamuoyu oluşturabilecek miyiz? hayır.
18 sezondur CL yok. 11 sezondur şampiyonluk yok. Kim bunu ne şartlarda finanse ediyor? bu adil bir rekabet midir?

Bizimkiler her transfer dönemi transferi geç yapabilmek için bir bahane bulmayı başarıyor. Gelenek oldu artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt