Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Oulai topla gerçekten çok iyi, bu arada bizim maçta resmen değerini x10 yaptı. Okan hocamızın aklında da kesin vardır

Bu arada Oulai topla gerçekten çok iyi, bu arada bizim maçta resmen değerini x10 yaptı. Okan hocamızın aklında da kesin vardır
Okan hocamızın bize karşı performans sergileyen oyunculara karşı ekstra ilgisi olduğunu düşünürsek Monaco, Frankfurt, Union, Trabzon bunlara dikkat etmek lazım.

Sporting den Pedro Gonçalves olmaz mı ya, ileride nerede istersen oynat 10 numara işini de çözer

Bunlar Yusuf'u yine tutabilirler o potansiyel var bunlarda. U 23 filan almayı düşünmüyorlar bile

Hakan soz sözleşmesinin pesinde ayni fikirdeyim Azizim Massimo Morattim ama bizim yonetim de her zamanki gibi taraftarı uyutma pesinde 👀😍
Hakan medyayı öyle bir ele geçirmiş ki Burhan Can falan habire haber pompalıyordu geçen yaz. Bu tarz oyuncular çok riskli işler karışınca medyanın diline de düşersin aman diyim kalsın Muradım Kalın 1 im 👀😍

Sporting den Pedro Gonçalves olmaz mı ya, ileride nerede istersen oynat 10 numara işini de çözer
Bu cortlamış, Azizim 👀
1767470437595.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt