Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.957
- 10.213
- 2.168
İyi kaleci ama çok sakatlanıyor abi. Kinsky de Slavia dan aldılar geçen sene.Vicario’dan memnun değillermiş o yüzden zaten arayışa girmişler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi kaleci ama çok sakatlanıyor abi. Kinsky de Slavia dan aldılar geçen sene.Vicario’dan memnun değillermiş o yüzden zaten arayışa girmişler.
Bizim sancezle kavgalı. Adelesi falan ağrısa daha iyi olur21 Ocak A.Madrid maçı
J. Alvarez için senelik 20 milyon teklif edip aklını karıştıralım
Okan hocamızın bize karşı performans sergileyen oyunculara karşı ekstra ilgisi olduğunu düşünürsek Monaco, Frankfurt, Union, Trabzon bunlara dikkat etmek lazım.Bu arada Oulai topla gerçekten çok iyi, bu arada bizim maçta resmen değerini x10 yaptı. Okan hocamızın aklında da kesin vardır
Alıcı gözüyle bakmak diye buna derim Umudum tok satıcımOkan hocamızın bize karşı performans sergileyen oyunculara karşı ekstra ilgisi olduğunu düşünürsek Monaco, Frankfurt, Union, Trabzon bunlara dikkat etmek lazım.
Hakan son sözleşmesinin pesinde ayni fikirdeyim Azizim Massimo Morattim ama bizim yonetim de her zamanki gibi taraftarı uyutma pesindeBence olay Hakan ın son voleyi vurmak için medya vs her şeyi kullanması ile ilgili, Inter salar bu sene.

ValverdeYangını kim dindirir
Kim içinize siner
Kim alınmalı
Ortasaha özelinde
Hakan medyayı öyle bir ele geçirmiş ki Burhan Can falan habire haber pompalıyordu geçen yaz. Bu tarz oyuncular çok riskli işler karışınca medyanın diline de düşersin aman diyim kalsın Muradım Kalın 1 imHakan soz sözleşmesinin pesinde ayni fikirdeyim Azizim Massimo Morattim ama bizim yonetim de her zamanki gibi taraftarı uyutma pesinde![]()
Bu cortlamış, AzizimSporting den Pedro Gonçalves olmaz mı ya, ileride nerede istersen oynat 10 numara işini de çözer
Umudum Florya suyundan içince terminator gibi olur bu
Trabzon maçında yine riske atmamak lazım zaten yorgun o zeminde parçalanır durduk yere sakat veririz.Lemina yarın gelmesi lazim
En kotu yedekten girerTrabzon maçında yine riske atmamak lazım zaten yorgun o zeminde parçalanır durduk yere sakat veririz.
Tam Berkan'ı yollamayıp koyacaktık şu maçları oynayıp gitseydi.
Wahi ilk maçında müthiş tıklatmış