Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiralık opsiyonlu ortasaha arıyorlar herhalde. Yine karavana devre arası transfer ihtimali yüksek

Gökhan dinc’in dogru söyledigini düsünüyorum

Sezon sonunda secim var

Daha önce de secim var diye finansal durumu düzelterek girmek istediler secime,boey satildi yerine aurier geldi mesela bedava’ya

Finansal konulara secim dönemi cok önem veriyor üyeler
Gokhan dinc'in en son bildiği haber günün tarihidir Allahın bjklisi ne bilsin galatasaray'in içinde ki haberleri. Haluk gidince komple kolpa sıkmaya başladı.

Juventus taraftarı tamamen çılgına dönmüs durumda Jonathan David‘i artık sahada görmek istemiyorlar

5 şubatta 1m euro kiralama bedeli 25m euro zorunlu satın alma opsiyonuyla maestro gsda

İsmi yazılanlardan kim kiralık gelmek isterse o gelecek renktaşlar. Ha bi de gelecek arkadaş kendi takımında forma yüzü görmemiş biri olmalı. Yoksa kavuk adam falan almaz. Ugarteye de hayal olarak bakabiliriz. Son maçlarda oynadı. Ederson falan imkansız. Duyumculardan en güvendiğim isimlerden biridir Serhan Türk yazın bomba transferler olacak dedi ve şimdiden görüşülüyor dedi. Yani devre arası kiralık atlatilacak. Devre arasında pek bi şey beklemeyin demek istedi
Dün gece yazmıştım Serhan da böyle ima etmişti. Kiralık gelmek isteyen varsa buyursun gelsin denecek.

GzrfYNqWYAAqYBT.png

Bıraksınlar bu işleri. Boşuna mı bütün GS muhabirleri hep bir ağızdan kiralık da kiralık diye yırtınıyor?

Tepki hissedilince R yapmışlar. Taraftar twtirda yönetime tepkisini dile getirmeli. Mali durumları düşünen Uğurcana 30 sıkmadan önce düşünecekti

gs bi topçuya 40 falan vermemeli boku çıktı bu işin gittiniz sağ bekte de aynı boku yediniz herifi sahada göremedik koca devre mevkisi bile belli değil

transfer yapmayı bilmiyosanız bilenleri getirin

Ederson’u niye istediğimizi hala anlayamadım, Sara’nın iyisi okay de Sara’nın iyisine mi ihtiyaç var yoksa dribbling yapan dinamik veya top çalan ve alan kapatan bir profile mi ihtiyaç var. Bence ikincisi.

Hele de sistem takımından gelecek bir Ederson acaba dedirtiyor, Sara satılsa 25-30a ve üstüne koyup alsak neyse diyeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt