Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atalanta maçını izledim aynısını düşündüm
Sara’nın skorer sezonu var Ederson bundan da uzak.

Geçen sene Pep istedi 50-60 istediler diye hypelanan bir adam. O bedelleri eder mi sistem takımından çıkınca, o da tartışılır.

Wolves bu sene kötü olabilir ama 40 verilecekse andre gözü kapalı veririm 6 no.nedir ne yapar ülkeye uygulamalı gösterebilecek bir topçu

Okan‘in tek bildigi orta saha profili pasör ve teknik orta saha

Lemina gibi adamin gecen seneden beri takima verdigi katki ve bu sene olmadigi maclarda SL’de nasil sictigimiz ortadayken hala Ederson‘a 40 milyon harcatacak adam

Iyi topcu lafim yok ama ihtiyacimiz olan profil degil, Okan orta saha konusunda neden bu kadar sacma sapan düsüncelere sahip anlamiyorum

Son düzenleme:
Bi kere 40 milyonun varsa edersonu mu alırsın birazcık zeka be kardeşim

Okan‘in tek bildigi orta saha profili pasör ve teknik orta saha
Ben sana bişey söyleyeyim mi hoca bence ortasaha istemiyor

Teknik pasör fizikli boylu boysuz farketmiyor adam orta sahalara gıcık

Kendisi orta saha olan bi adam hala orta sahanın önemini nasıl bu kadar kavrayamaz aklım almıyor

Sara arti bir miktar para’ya gedson’u almayi tercih ederim

Cl de torreira-lemina-gedson orta sahasi cok güclü olur

Ben sana bişey söyleyeyim mi hoca bence ortasaha istemiyor

Teknik pasör fizikli boylu boysuz farketmiyor adam orta sahalara gıcık

Kendisi orta saha olan bi adam hala orta sahanın önemini nasıl bu kadar kavrayamaz aklım almıyor
12 kisi mi oynayacagiz cikisini o yüzden yapti zaten. Orta saha lafini küfür gibi algiliyor, derin bir nefret besliyor sanki.

Devre arasinda Lemina gündeme gelirken katiyyen karsi cikmisti. Yönetim iyiki bunu dinlemeyip aldi, sonunda taraftarin hakli kendi haksiz oldugu net sekilde görüldü. Lemina‘yi Avrupa listesine yazmamasina ragmen döve döve aldi formayi kendisinden.

Hala o sacma düsüncelerden kurtulamayip inat etmesi cok komik ve ayni zamanda sinir bozucu bir durum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt