Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atalanta bu adamı değerinin zirvesinde 40 milyona satmayı düşünürken muhtemelen scout ekibi Güney Amerika’dan daha genç ve ucuz alternatifini hazırlamıştır.
Keşke alternatif olarak düşündükleri kimse onu alsak

Sezon sonu sözleşmesi biten oyuncu ismi bizimle yazılıyordu ne oldu da bir anda kesildi? 30-40 milyon devre arası 1 oyuncuya verileceğine uyguna(3-5 milyon ) böyle bir riske girilmesine bile daha okeyim.

Benim daha gicik oldugum kisim:

Madem ortasaha lazim(zaten belli yaninyazdan beri aslinda) neden buna gore planlama yapilmayip, kadro derinligi olusturulmayipbdevre arasi bile bile kaziklanacagiz.

Akla mantiga aykiri.

Benim daha gicik oldugum kisim:

Madem ortasaha lazim(zaten belli yaninyazdan beri aslinda) neden buna gore planlama yapilmayip, kadro derinligi olusturulmayipbdevre arasi bile bile kaziklanacagiz.

Akla mantiga aykiri.
Sorun çok güzel ve doğru bir soru ama maalesef cevabı yok.:(

Yaşa takılmayacak olursak fabian ruiz, mikel merino ve tielemans üçlüsünden birine gitsek fena olmazdı

Çok yetenekli oyuncu ama bizim ihtiyacımız mı emin değilim. Pahalı bir oyuncu olduğunu da düşünürsek ben kendisi yerine pahalı oyuncu bakıyorsak Guessand, Abline, Matias Pardo gibi bir ismi almanın daha doğru olacağını düşünüyorum. Ya da daha ucuza genç bir oyuncu deneyebiliriz Prince Junior, Sidiki Cheriff vb. gibi.

Okan hocayı tanıyorsam Camara’yı istemiştir Monaco maçı sonrası.

40’lık dedikleri o bence.

U23 kuralına uygun.
Pres yapıyor vs diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt