Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lang gelir bi şekilde.gönderecekler ve yerine adam alacaklar net şekilde.

Demekki 1 hafta oyalanacagimiz isim FRATTESI!!

Inter yedek topcusunu bize 35e cakacak ve bizim beceriksizler bunu transfer basarisi olarak gösterecek ha??

Italyan topcular bizde iṣ yapmiyor bide

İnter fratessiyi çakacak enayi arıyor sakın öyle bir şey yapmayın. Ayrıca bu adam defansif orta saha değil

Bence Okan Hocanın planı belli orta saha kurgusunu çoğu maç için Lemina / Torreira ikilisinden ziyade İlkay / Torreira ikilisinin üzerinde kurguluyor. İleri için de Sara Yunus 'un alternatifi durumunda. Durum böyle olunca da aslında alacağımız orta saha Lemina 'nın alternatifinden ziyade İlkay 'ın alternatifi durumuna kayıyor. Ki sezonun geri kalanı için oynayacağımız çoğu lig maçında kupa maçında filan da bu durum daha mantıklı

Lemina 'da bir zahmet kendini ihtiyacımız olan Atletico/City Şampiyonlar Ligi maçlarına ve Fenerbahçe/Beşiktaş derbilerinde filan hazır tutsun bu maçlar haricinde sezonun geri kalanında orta sahada Lemina / Torreira ikilisinin ana plan olarak ihtiyaç duyduğumuz pek de bir maç olmaz bana kalırsa

Frattesi için 1-2 milyon kiralama bedeli ve zorunlu olmayan 20 milyon Euro satın alma opsiyonu idealdir, eğer tutarsa burada pazarlıkla 15 e falan indirirsin bonservisi zaten interin sadece idmanlarda kullandığı gözden düşmüş topçu

Morettonun tivitinin altında italyanlar dalga geçiyorlar. Utandım.

Bu Fırat Tezi denilen elemana o kadar para verilir mi?

Herifi hiç izlemediğim için soruyorum.
33 defa İtalya milli olmuş, çöp değildir de bu parayı verdiğim herhangi bir orta sahanın sezonda minimum 10 gol 15 asist filan yapması lazım. Eğer bu tarz bir profil değilse kötü oyuncu olmasa bile o paranın altında ezilir, o maliyete de ultra yanlış bir transfer olur. İzleyen varsa daha iyi bilir ama prime'ında bile 30'a gitmiş birine düşüşte 35 vermek bir kere her türlü enayilik gibi duruyor.

Yorumlara baktığımızda Guendozi transfer haberlerinde yaptığım yorumun gerçekliği de ortaya çıkıyor. Fb alıyor olsa Frattesi'yi yorumlar çok başka olacaktı maliyete bakmaksızın bakınız Guendozi. Faklı bazı özelllikleri olsa da seviye olarak 2 oyuncuda aşağı yukarı aynı seviyede oyuncular. İkisi de 30 milyon edecek özellikte oyuncular değiller.

Bizim yönetim ve hoca transferden anlamıyor maalesef. Şanslarına Icardi, Osimhen, Lemina fırsatları çıktı da şampiyonluk geldi son 2 yıl.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt