Serdar Sezgin
Aslan Üye
- 22 Haziran 2013
- 7.561
- 4.983
- 1.298
Noa lang 10 yaşlarında kısa süre memiktaşta oynamış ilginç…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunların ucuza aldığı adamlar daha çok iş yapıyor zaten çok enteresantorerria'yı 6'ya lemina'yı 2'ye aldık arkadaş önünüze gelene 30 40 sıkmaktan vazgeçin
berbat bi herif bize gelse 3 4 maç sonra ıslıklanır çünkü dümdüz bi oyuncu kalas gibi ayağı ver herifinGoundozi ne 6 ne 8.hasan sasin dedigi gibi saçlarını savuruyor ve çirkeflik yapiyo diye Gs taraftari gözünde fenomene cevirdi
İkili mücadelede de iyi değil pek ve cılız herif
Frattesi 30 etmez ama 20 eder.kaliteli ,teknik 8-10 arası oynayan aynı zamanda işçi de bi oyuncu
Sara yi yollayip fratesi almak ne kadar sence? Ciddi soruyorum. Bütün datalar vs. Cok kötü gözüküyorFrattesi Inter yaptığı dönem ülkede en potansiyelli görünen adamdı.
Fena da başlamadı ama 11 oyuncusu olamadı, daha kötüsü bu adam da Sara gibi değil mi, defansif açıdan iyi değil ha dribblingi falan var artı olarak.
Ne amaçlıyoruzu bir ben anlamıyorum ya da Sara’ya cidden teklif var ve salıcaz.
gerçek scout başarısı budur 30 40'a transferi herkes yaparBunların ucuza aldığı adamlar daha çok iş yapıyor zaten çok enteresan
Lemina
Sallai
Eren
Torreira
Davinson
Icardi
Fblilerin yarısı da aynı yorumu yapıyo herif için inan. enerjiymis,tempoluymus falan.berbat bi herif bize gelse 3 4 maç sonra ıslıklanır çünkü dümdüz bi oyuncu kalas gibi ayağı ver herifin
İşin komiği bunlar elinde para olunca daha kötü transfer yapıyorgerçek scout başarısı budur 30 40'a transferi herkes yapar
Herkes yapar da, her yapan da beceremiyor bu işi.gerçek scout başarısı budur 30 40'a transferi herkes yapar
Daha ilginci babası kasımpaşa'da oynuyormuşNoa lang 10 yaşlarında kısa süre memiktaşta oynamış ilginç…