Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.518
- 36.982
- 3.798
Oyun kurucu 6 no, sertlik olarak istediğimizi verir mi? Orada çekincelerim olur. Onun dışında maliyet olarak uygunsa olabilir bir isim.Samuele ricci haberleri donuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyun kurucu 6 no, sertlik olarak istediğimizi verir mi? Orada çekincelerim olur. Onun dışında maliyet olarak uygunsa olabilir bir isim.Samuele ricci haberleri donuyor
Bence biz sadece sorusturduk. Bunlar gaza geldilerEvet matteo kolay kolay kolpa yapmaz bence nabız yoklaması yapıldı tepki gelince yalanlama geldi
Kaynağını yolla hemen, kolpaysa saplayın @yonetimSamuele ricci haberleri donuyor
Bu daha mantikli olurSamuele ricci haberleri donuyor
Naber

Aldın aldınDüşen fiyata bak
30-35 milyona ikisi de kazık zaten bunda herkes aynı düşünüyor.Bir kaçtan gayet fazla yorum vardı. Frattesi'nin daha fazla farklı özellikleri var Sara'dan ama Sara varken elimde ikisini de almam. Frattesi transferi için zaten 35 milyon etmeyeceği bu maliyetlere bize dahaa uygun bazı önerilerde yaptım. Benim gözlemim gayet bu yönde senin farklı olabilir.
Belmondo cago bagoKaynağını yolla hemen, kolpaysa saplayın @yonetim