Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yem dedik rahat olun

images (1) (7).webp

Bahsedilen paralara transfer yapmak cok yanlis

Oynatmayacagimiz veya rotasyon da kullanacagimiz oyunculara bu kadar yatirim yapmak mantikli degil

Daha düsük maliyetli oyuncular bulmak bu kadar zor olmamali

Bir kaçtan gayet fazla yorum vardı. Frattesi'nin daha fazla farklı özellikleri var Sara'dan ama Sara varken elimde ikisini de almam. Frattesi transferi için zaten 35 milyon etmeyeceği bu maliyetlere bize dahaa uygun bazı önerilerde yaptım. Benim gözlemim gayet bu yönde senin farklı olabilir.
30-35 milyona ikisi de kazık zaten bunda herkes aynı düşünüyor.

Frattesi kötü yazandan çok niye Sara'nın iyisini arıyoruz diye sallandı burada, sen ise Fb alsa herkes beğenirdi dedin. Elimizde Sara olmasa belki buradaki olumsuz yorumlar da daha çok olumluya yönelik olacaktı.

Genduzi işi de benziyor. Bize daha çok uyardı, fbnin orta saha İsmail-Alverez ise onlar için gerekli gereksizden ziyade iyi transfer denilir bu kadar basit. Bana da kimi alırlar ise çöp çekilmesi garip geliyor mesela.

Şunu dersen okey, forumda bize çıkan isimler genelde önce beğenilmiyor. Hemfikir olunan, herkesin içine sinen en son isim Frankowski falandır ondan önce de Angelino.

Ulan hiç mi scout transferi yapamiyorsunuz. Hiç mi yok ortada adam Fransa ligine bak 2. Ligine bak.

Arap yağı bol bulunca her yerine surermis. Bizim durumda o.

Goundozi de mesele ismail ve alvarez stili olup+bi değer katmaması

Bi takım ihtiyacı olan profilde adam almayıp,eldekilere benzer birini alip üstüne 30 milyon verirse kazık transfer de denir.çöp de denir

Parayi vermek mi istiyorsun madem Djaoui cissse ya da mamadou sangare gibi isimlere ver. İkisini belki 35 45 e alirsin yav. Yanina genc uygun istatistiği güzel gene adamlar bulursun (isim yazmayayım dalga geçiliyor 🙂 )birini aldiginda da. Berkan yerine isak vurali al. Metehan yerine Ayberk karapo al. Sag bek yedegi de al mesela skoglund gibi tamamdir . Hatta bunlardan bazısını yaza da bırakabilirsin ama bir planın olsun abi. Profosyonel ekip ve listen olsun. Liste hazir olur her gun değişmez taraftara da bakma senin planın olsun. Salzburg strasbourg gibi

Frattesi bu sene tercih edilmemiş. Daha doğrusu yeni teknik direktör tercih etmemiş gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt