Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan 31 yaşında hadi 32 diyelim bir ay sonra doğum günüymüş.

Yoksa diğer dediklerine katılıyorum madem para var biraz daha geleceğe yönelik adımlar atsalar daha doğru olur.
Ekseriyette 30 yaşını aşmış futbolculara bonservis ve yüklü maaş verilmesine karşıyım Alper. Genç ve gelecek vaad eden futbolculara 50 de bayılsak yok demem. 35 milyon diyorlar şu İtalyan futbolcuya da kafayı sıyırmış bunlar. O paraya kralını alırsın.

30 milyona

26 yaşında Frattesi mi
31 yaşında Çalhanoğlu mu

6d66dec5067e7e18fe7f1d12b042d838.jpg

Eyvah eyvah
FIFA 99 da Bergkamp ile Suudi Arabistan forveti el Salih kıyası görüyorum.

Frattesiyi bize 35 e çakarlarsa eğer buna ben aptallık demem altında başka şeyler ararım

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Genduzi potansiyel özelinde çoğu adamdan daha iyi zaten, mesele istikrar ve uyum. Adam gittiği her yerde sorun yaşıyor yoksa 19unda Arsenal görüp sonrasında o seviyeyi korurdu.

Düzenli iyi oynayacağını bilsem direkt onu isterim.
sorun yaşama işi bence biraz da hocasal

Arsenal'da Emery ile hiçbir sorun yaşamadı mesela. Arteta ise resmen temizlik yaptı geldikten sonra, dehlemediği adam yok gibi
keza Marsilya'da Tudor gibi herifle bile problem yaşamadı
Lazio'da da baya sorunsuz gidiyor. İyi de oynuyor zaten ama Lazio kötü durumda ve para lazım

yine de en fazla 15 verirdim şahsen. 15+5 falan gibi bi şey olabilir

Hakan'a 15 milyon falan verip almak lazım. O da intere biraz ricada bulunsun artık, sözleşmesi fazla kalmadı zaten

10 milyona bırakmamak için ellerinde geçerli hiçbir done yok, 200 dk oynatmışlar yedek kulübesinde paslanmış hatta maaşını kitleyip bedava kiralama ihtimalimiz bile varken 35 verme ihtimalimiz yok bence aşırı Kolpa
Araplar bile yapmaz böyle bir hata
inş kolpadır rtaş
böyle bi ihtimalin mevcut olduğunu ikimiz de biliyoz
10'a bırakmazlar ama atıyom Juventus ne veriyosa 5 azına falan alabilmemiz lazım
Juventus tahmini 25 fln veriyodur o yüzden 20 dedim

Juventus 30 veriyosa onlara satsınlar biz de yolumuza bakalım

benim gönlüm hala andreden yana müthiş istikrarlı oyuncu düz 6 da değil tekniğide iyi savaşçı brezilyalı yaşıda daha 25 al işte o adamı bu paraylada alırsın herhalde
Ona da 30 istiyorlardı bana ona verilecek 30 milyon bile çok geliyordu açıkcası. Lakin Frattesi yerine ben de kendisini tercih ederim bence daha ihtiyacımız olan bir profil.

kimse oyuncusunu 30dan aşağı bırakmıyor nasıl bi döneme girdik

sorun yaşama işi bence biraz da hocasal

Arsenal'da Emery ile hiçbir sorun yaşamadı mesela. Arteta ise resmen temizlik yaptı geldikten sonra, dehlemediği adam yok gibi
keza Marsilya'da Tudor gibi herifle bile problem yaşamadı
Lazio'da da baya sorunsuz gidiyor. İyi de oynuyor zaten ama Lazio kötü durumda ve para lazım

yine de en fazla 15 verirdim şahsen. 15+5 falan gibi bi şey olabilir
Nasıl yaşamadı yav Marsilya’dan da Arsenal’den de düşük bedellere ayrılma sebebi takım içi huzursuzluk yaratması diye biliyorum.

Tam hatırlamıyorumda Arsenal’de de sadece tercih değildi mesele, kiralandıktan sonra kesin ayrılmak istemişti vs

Arteta Torreira ve Guendouzi’yi direkt kesmişti Ceballos ve Xhaka ile devam etmişti özellikle pandemi sonrası.

Genel olarak takımlarında sevilmeyen bir tip oluyor gibi geliyor bana. Sahada da kafa kırık biraz, istikrar o açıdan zayıf, çok maça çıksa bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt