Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu dışı ama oyunculuğunu da beğenirdim hep bizde oynasın istemişimdir hocalığını da beğeniyorum Fatih tekke harbiden kral adam

Ben de sunu fark ettim Tekke cidden iyi topcuydu ama dusundugumden cok daha sayginmis futbolcular arasinda..
" Senden iyisi gelene kadar sus " muhabbetlerinde kime denk gelsem Fatih Tekke denince direk kabulleniyor ondan kotu oldugunu en az 3 tane boyle denk geldim..

hocammm
Galatasaray Gs GIF

ulan bu Badiashile aslında hiç fena değilmiş.......

Frattesi ve Noa Lang iptal. İkisi de bize tam olarak uymayacak oyunculardı bence. Kanat- forvet olarak Matias Pardo yada Guessand, Barış'ın satışı sonrasını da düşünerek çok iyi olabilirler, onların dışında ise Gouri gayet isteklerimizi karşılar. Orta saha olarak ise ismi geçenlerden en iyisi A+ oyuncu olan Ruben Neves ondan sonra bize uyacak tarz olarak Ugarte veya Andre gibi. Ederson'u pek gerçekçi görmüyorum.

Bu süreç devam edecek ne demek
İki anlamı olabilir ben canlı dinlemedim o yüzden net bir şey diyemem. İlk olarak Yusuf'un ayrılık süreci devam ediyor anlamında bir diğer anlam da rotasyonda katkı alamadığımız başka ayrılıklar da olabileceği anlamında belki Kutucu vb. gibi.

Keşke alabilme imkanı olsa Nantes oyuncusu Matthis Abline tam aradığımız adam Ama Çıkışta olan bir Fransız oyuncuyu ikna etmek çok zor

Okan Buruk Lemina’nın daha gencini daha sertini istiyor, Kavukçu zaten açıkça söyledi.
Frattesi hikayesi zaten çok mantıksızdı neyse ki çok çabuk yalanlandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt