- 1 Mayıs 2018
- 57.849
- 48.627
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
23 yaş olayına da uyuyor, o yüzden de istiyor olabiliriz ama en fazla maaşa zam yaparlar. Tottenham öyle paraya ihtiyacı olan bir takım değil, direkt oynattığı adamı hem de devre arasında neden versinler, mantıklı tarafı yok! Menejeri adımızı kullanıp maaşa zam alır en fazla, gerçekçi hedeflere yönelmek lazım.Yalnız r’daş adamım Tottenhamdan aldığı maaş bizim takımdaki asgari ücret tarifesinin bile yarısı kadarmış
villeral mal mı as futbolcusunu versinPape Gueye
Pape Sarr rotasyon oyuncusu. Bir de yıllık 2.8 net alıyormuş. Burada 4-5 alır. Ben bunlara rağmen oyuncunun gelmek isteyeceğini sanmıyorum. Bence kulübü o 35-40 milyonlara verir.Tottenham Hotspur'dan Pape Sarr, Patric Viera gibi orta sahanın Osimhen'ş ama EPL'de direkt 11 oynayan adam neden gelsin.Afrikalı olduğu için maaşa tav olur desen ne Tottenham'dan fazla ne verebiliriz? Halihazırda Türkiye'ye gelebilecek oyuncu sayısı belli iken Genduzi, Gedson vs. her neyse biz alalım. Ugarte de gelmez artık, hocayı kovdular. İşin sonunda Fratessi'ye kalmayalım!
Çok kötü topçuPape gueye
![]()
Pape Gueye - Oyuncu profili 25/26
Pape Gueye, 27, Senegal ➤ Villarreal CF, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 40.00 mil. € ➤ * 24 Oca 1999, Montreuil, Fransawww.transfermarkt.com.tr
Pape Sarr rotasyon oyuncusu. Bir de yıllık 2.8 net alıyormuş. Burada 4-5 alır. Ben bunlara rağmen oyuncunun gelmek isteyeceğini sanmıyorum. Bence kulübü o 35-40 milyonlara verir.
Tottenham'in seneye UCL şansı yok. Bu sene da maksimum son 16 yaparlar.23 yaş olayına da uyuyor, o yüzden de istiyor olabiliriz ama en fazla maaşa zam yaparlar. Tottenham öyle paraya ihtiyacı olan bir takım değil, direkt oynattığı adamı hem de devre arasında neden versinler, mantıklı tarafı yok! Menejeri adımızı kullanıp maaşa zam alır en fazla, gerçekçi hedeflere yönelmek lazım.
sarrr ne isterse verilir dehşet bir topçu ama alamayız primier lig dışına çıkmaz daha çok genç hemSarr'a senelik 4-5m euro arasi verirsek, bence gelir.
Kardeşler kavga eder
Jk zakariayı 20mye alabileceğini düşünoyrmuş

23 yaş olayına da uyuyor, o yüzden de istiyor olabiliriz ama en fazla maaşa zam yaparlar. Tottenham öyle paraya ihtiyacı olan bir takım değil, direkt oynattığı adamı hem de devre arasında neden versinler, mantıklı tarafı yok! Menejeri adımızı kullanıp maaşa zam alır en fazla, gerçekçi hedeflere yönelmek lazım.
Hani defansif profil arıyorduk?bernardo silva zu gs![]()