Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız r’daş adamım Tottenhamdan aldığı maaş bizim takımdaki asgari ücret tarifesinin bile yarısı kadarmış
23 yaş olayına da uyuyor, o yüzden de istiyor olabiliriz ama en fazla maaşa zam yaparlar. Tottenham öyle paraya ihtiyacı olan bir takım değil, direkt oynattığı adamı hem de devre arasında neden versinler, mantıklı tarafı yok! Menejeri adımızı kullanıp maaşa zam alır en fazla, gerçekçi hedeflere yönelmek lazım.

Tottenham Hotspur'dan Pape Sarr, Patric Viera gibi orta sahanın Osimhen'ş ama EPL'de direkt 11 oynayan adam neden gelsin.Afrikalı olduğu için maaşa tav olur desen ne Tottenham'dan fazla ne verebiliriz? Halihazırda Türkiye'ye gelebilecek oyuncu sayısı belli iken Genduzi, Gedson vs. her neyse biz alalım. Ugarte de gelmez artık, hocayı kovdular. İşin sonunda Fratessi'ye kalmayalım!
Pape Sarr rotasyon oyuncusu. Bir de yıllık 2.8 net alıyormuş. Burada 4-5 alır. Ben bunlara rağmen oyuncunun gelmek isteyeceğini sanmıyorum. Bence kulübü o 35-40 milyonlara verir.

23 yaş olayına da uyuyor, o yüzden de istiyor olabiliriz ama en fazla maaşa zam yaparlar. Tottenham öyle paraya ihtiyacı olan bir takım değil, direkt oynattığı adamı hem de devre arasında neden versinler, mantıklı tarafı yok! Menejeri adımızı kullanıp maaşa zam alır en fazla, gerçekçi hedeflere yönelmek lazım.
Tottenham'in seneye UCL şansı yok. Bu sene da maksimum son 16 yaparlar.
Iyi para verirsek olur gibi

Hikmet abim dediyse doğrudur.kuzeyin ve diğer afacanin gözlerinden öpüyorum abim

2024 yazinda da Fransız kaşarı işaret etmişti rabiotu

Kimliğimizi dışarı vurmadan söyleyelim:)

Bugün bi arkadaşta yakın zamanda hocanin izlediği bi ortasaha diye twit attı.ismi düşer diye.dogruymus demekki

Bu sene çok oynamamış ama ligde 700 dksı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt