Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bahsedilen öyle 30 40 olmaz. Gueye için mesela 20 25 dir maks.

Gerçi singo için de o kadar değildir demiş idik 30 vermiştik.

Kendi şirketinizde boyle para harcar misiniz ya da profosyonel ekip listesi ile mi hareket eder siniz

Dün Hasan Şaş da söyledi, bence de mantıklı, Atletico maçına kadar ciddi hamle beklemiyorum ben. Sadece ligde kalacaksak rotasyona adam alıp esas parayı sene sonu harcamak daha doğru. Kulübeyiyse her halükarda güçlendirmek lazım zaten, Berkan gitti, diğerini saymıyorum, varlığı yokluğu birdi.

Şl'de playoffa kalırsak yıldız bekliyorum diyor Hasan Şaş.

Sarayı 20-25 civarı göndersek üzerine sağlam bir baby lemina artı 8-10 karışımı bir oyuncu alsak muazzam olur..Ama oyuncular doğru isinler olmalı tabiki.

Pape Gueye 27 yasina gelmis 40 milyon veriyorsan aldigin adam 30 milyonluk Ugarte den felan iyi olmasi lazim.Ayrica bu Afrikali sevdamiz nedir siyahilere karsi oldugumuzdan degil ama Guney Amerika pazarina bu paralarla girsek en iyilerini aliriz.

gueye isimli arkadaşı bu sene villareal tottenham maçıydı galiba izledim

iyi ama ağır geldi bana

bizim takıma mesafeyi hızlı geçen adam lazım

bunu bir zamanlar bursada oynayan ndiayeye benzettim

1767682980700.webp

Beni 2 sene önce istemediniz, dünyadaki tek oyuncu gibi Wendel'le uğraştınız ben de bedavaya Villareal'e gittim. Şimdi verecek 30m euro

gueye isimli arkadaşı bu sene villareal tottenham maçıydı galiba izledim

iyi ama ağır geldi bana

bizim takıma mesafeyi hızlı geçen adam lazım

bunu bir zamanlar bursada oynayan ndiayeye benzettim

Agir denen hicbir oyuncuyu istemiyorum isterse yeni Viera olacak desinler o derece tiksindim duragan topcudan..
Yunus Sane ortadan topu alip gidince anliyoruz orta sahada mesafe kat eden oyuncunun onemini ..

Pape Mata Sarr tam aradigimiz isim .. O olmazsa Gallagher yoklanabilir..
Tabi cok zor transferler ama 40 milyon yakacaksak boyle adamlar icin olmali

Fabrizio Romano: "Okan Buruk, son günlerde Frattesi konusunu biraz soğutmuş durumda. Aslında perde arkasında temaslar her zaman vardı, ancak biz Frattesi-Galatasaray dosyasını sunarken şuna dikkat çekmiştik:Bu operasyon, satın alma zorunluluğunun şartlarında takılı kalmış durumda. Birkaç gün önce konuşulan seviyelere yakın bir transfer değil. Dolayısıyla bugün itibarıyla hâlâ orada kilitli durumda." (Youtube)

Beşiktaş'ın tecrübeli savunmacısı Gabriel Paulista, takımdan ayrılmak istediğini siyah-beyazlı yönetime bildirdi. [HT Spor]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt