Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ederson veya nmechayı zorlasak daha verimli iş yapmış oluruz sanırım

Gueye gecen sene sadece 2 defa kirmizi gordu, bu sezon hic yok kirmizisi.

24/25: 36 mac, 5 sari (ikisi ayni mactan) + 1 kirmizi
25/26: 21 mac, 9 sari

epey sarisi var bu sezon.

Emre Özcan: "Çok kolay değil transferi ama Pape Gueye'nin profil olarak Galatasaray'a uygun olduğunu düşünüyorum.

Standart bir 6-8 numara. Ama 6 numaralığı, yani tutuculuğu, defansif orta sahalığı çok daha baskın olan bir oyuncu. Epey izleme yaptım.

Gördüğüm şu; Çok fazla risk almayan bir oyuncu, ilk dokunuş itibarıyla bir oyun kurucu değil, teknik kalitesi çok yüksek bir oyuncu değil. Çok çok iyi uzun vuran bir oyuncu değil ama deniyor. Bunları denediğini gördüm. Riski az alan bir oyuncu. Genel itibariyla kısa ve orta bağlantılarda özellikle çok hata yapmayan bir oyuncu. Paslarda hatası düşük bir oyuncu. Güvenli oynayan bir oyuncu. Ugarte ile bazı yönlerden benzeşiyorlar. İkisi de bence standart bir 6 numara. Galatasaray'da baskın 6 numaralık yapacak oyuncular. İkisinin de ayak kalitessi çok yukarda değil ama ikisi de ayağı temiz oyuncular."

Bizim oyun anlayışımız çok farklı bize gitgeli olan ve bir kanat kadar olmasa da top taşıyabilen bir orta saha oyuncusu lazım.

Sakin, herkes gibi mantıklı bir oyun oynasak koy bunu ortaya sırıtmaz ama skor fark etmeksizin senin yediğin kontra ataklar ortadayken tutup Gueye gibi adam alırsan ben söverim arkadaş.

Kimse de kusura bakmasın. Az ne oynadığına bakıp oyuncu seçsinler. Onyedika'da olmaz bize. Hareketli bir orta saha lazım bize.

Hoca 1. sıraya Gueye falan koyuyorsa artık transferi başkası yapması lazım. Her işi hoca yapacak diye bir şey yok. Sportif direktör denen meslek bunun için var zaten.

Bizim orta sahadaki yas ortalamasi yuksek. Lemina 32, Tor 29, Ilkay 35, Sara 26. En genc Sara yani hic genc orta sahamiz yok. Iyi bonservis vermeyi dusunuyorsak alacagin oyuncu bu oyuncularin hepsinden daha genc olmalidir. Barcelona, Real ve diger buyuk takimlara bakin adamlar hep 20'li yaslarda oyuncu aliyor artik merkeze.

Bunlar gardi ile arayı bozunca soyguncu menajerlerin kucağına düşmüş gene.

zakaria önerilmiş reddetmişiz
Sağlıklı olsa çok iyi oyuncu aslında tam aradığımız isim ama o da 29 yaşında artık. Lesley Ugochukwu'yu önerilse de gündeme gelse keşke bizimkiler kendileri düşünmeyecek belli ki yüksek paralar verielecekse böyle 21 yaşında birine gitseler bari.

Bu kadar maliyetli transferlere hic gerek yok

Torreira’ya ödedigimiz bonservise bakin mesela

Adam senelerdir oynuyor ve takimin vazgecilmezi

Ayrica lemina da fit durumdaysa oynayacak

Rotasyon’a dahil edilecek ucuza bir orta saha oyuncusu bulmak zor olmamali

Gider maestro’yu alirim bir miktar para ve oyuncu takasi ile cok daha faydali olur hem maliyet hem de performans olarak

tamam anlaşıldı siz oyuncu bulamayacaksınız, gedsonu getirin madem tamam kabul

Emre Özcan: "Çok kolay değil transferi ama Pape Gueye'nin profil olarak Galatasaray'a uygun olduğunu düşünüyorum.

Standart bir 6-8 numara. Ama 6 numaralığı, yani tutuculuğu, defansif orta sahalığı çok daha baskın olan bir oyuncu. Epey izleme yaptım.

Gördüğüm şu; Çok fazla risk almayan bir oyuncu, ilk dokunuş itibarıyla bir oyun kurucu değil, teknik kalitesi çok yüksek bir oyuncu değil. Çok çok iyi uzun vuran bir oyuncu değil ama deniyor. Bunları denediğini gördüm. Riski az alan bir oyuncu. Genel itibariyla kısa ve orta bağlantılarda özellikle çok hata yapmayan bir oyuncu. Paslarda hatası düşük bir oyuncu. Güvenli oynayan bir oyuncu. Ugarte ile bazı yönlerden benzeşiyorlar. İkisi de bence standart bir 6 numara. Galatasaray'da baskın 6 numaralık yapacak oyuncular. İkisinin de ayak kalitessi çok yukarda değil ama ikisi de ayağı temiz oyuncular."
Bize tam tersi lazim. Lemina tipinde biri. Bu aslinda Zakariada iste malum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt