Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ekstra olarak kulübe Ugarte'yi yada Onyedika'yı falan sokarlarsa kulübün sınırsız transfer yasağı alması lazım onu da belirteyim.Ugarte 1-2 seneye ya uruguaya geri dönsün yada futbolu bıraksın onun sorunu manunun öğütmesi falan değil direkt kendi sorunu onyedikanın da zaten neyi iyi o da belli değil.Bunu da diyip kaçayım

Gündemden uzak kaldım forumu okuyorum

10382.jpg

Gidin yatirimi gencecik bi reges bulup yapin

Bizimkiler Lemina yerine adam bakiyor Kavukcu oyle tarif etti plani. Demek hem yasindan dolayi hemde 3-4 gunde yogun mac trafigi oldugu zamanlarda bir tek Lemina'ya kalmayalim cunku onun olmadigi maclarda orta sahamizin ne kadar kirilgan oldugu anlasiliyor onlar da demek oraya ekstra kuvvet katalim diyorlar.
Kuvveti kesicilikte aramak bana saçma geliyor. Dediğim gibi Torreira'nın maç sayısı ortada ben onun yanına topu bizde tutacak ve ileriye taşıyacak adam bakılması taraftarıyım.

Lemina'yı da zor deplasmanlarda ve skoru aldığım maçların son 20 dakikasında sahaya sürüp sorunu çözerim.

Neden gidip dümdüz kesici alayım ki? Kaldı ki Lemina şu yaşında bile dümdüz kesici değil.

4-5 aydir nereye oyuncu lazim olacagi belliydi. Yazin zaten bir kanat (belki forvet olarak da oynayabilen) ve bir 6 no alternatifi lazimdi. O kadar zaman icinde insan hic mi iki pozisyona 2-3 genc alternatif bulamaz? Nasil bir rezillik bu.

Parada hic bitmiyor gibi. Gecen sezon icin 900 milyon Liraya yakin zarar aciklamistik. O rakami belki EL yerine CL'den gelen ekstra gelir ile kapatirsin. Ama biz yazin dogru dürüz gelir elde etmeden nerdeyse 150 milyon bonservis ödedik. Taksit maksit kurtarmaz. Osimhen icin zaten 40 milyon pesin gitti. 80 küsür milyonun 1/4 hemen ödense, sirf burda 60 milyon acik olacak. Üstüne maaslarda tavan yapmistiriz bu sene ve simdi yine abuk zubuk paralar harcamayi istiyorlar.

Bunlar zamaninda Aziz gibi gelecegin gelirlerini kullanip bizi batirmayi mi planliyor?
Kulubun gelirleri hakkinda bir bilgin var mi?

Sakin olalim beyler, daha kimseye almadik

Ha giderler yasli cer cöpe 25 sıkarlar o zaman iste ortaligi yakariz

Yav cenk ergun bunlardan iyidir yemin ediyorum yıllık maasi kazık da olsa buldu herif

Emre Özcan: "Çok kolay değil transferi ama Pape Gueye'nin profil olarak Galatasaray'a uygun olduğunu düşünüyorum.

Standart bir 6-8 numara. Ama 6 numaralığı, yani tutuculuğu, defansif orta sahalığı çok daha baskın olan bir oyuncu. Epey izleme yaptım.

Gördüğüm şu; Çok fazla risk almayan bir oyuncu, ilk dokunuş itibarıyla bir oyun kurucu değil, teknik kalitesi çok yüksek bir oyuncu değil. Çok çok iyi uzun vuran bir oyuncu değil ama deniyor. Bunları denediğini gördüm. Riski az alan bir oyuncu. Genel itibariyla kısa ve orta bağlantılarda özellikle çok hata yapmayan bir oyuncu. Paslarda hatası düşük bir oyuncu. Güvenli oynayan bir oyuncu. Ugarte ile bazı yönlerden benzeşiyorlar. İkisi de bence standart bir 6 numara. Galatasaray'da baskın 6 numaralık yapacak oyuncular. İkisinin de ayak kalitessi çok yukarda değil ama ikisi de ayağı temiz oyuncular."
Teknik iyi değil diagonal iyi değil oyun kurucu değil 6 numara değil 8 de değil ne diye alıyoruz bunu o zaman Berkan vardı aynısı yerli olanı

2017 yaz transfer donemi ortasaha isimleri

Fellaini
Fernando Reges
Lemina
Asamoah
Ndiaye

Bu Haluk da çok sinsi bi adam bu arada. Kankası Kavukçuyu savunacağım diye Osimhen seviyesi baba ortasaha diyerek adamı daha gelmeden linç ettiriyor. Rezil herif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt