Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bjnlar 35e baris satip 50ye lang alirlar

Haber gerçekse bile CL maçları öncesi Barış'ın satılma işini pek olası görmüyorum. Olurda istenilen para gelir ve kendisi satılırsa Lookman'ı alır bizimkiler.
Kafa kafaya takası kabul etmem şahsen

Yaş ve yerli kontenjanını düşününce lookman için barıştan vazgeçilmez

Daha özellikli oyuncu orası ayrı tabi de sadece kağıt üstünde. istikrar, uyum vs bambaşka konular

Nerde okumustum hatirlamiyom da barış su guresci herifin sevincini yaptiktan sonra patlamisti bu ekran karartma isi.Dun gene yapti.Gerci haberi vereni tanimiyom kolpadir heralde

bu parayla rezil olma durumları da yeni çıktı.. parayla da beceremiyorsan ne ile becereceksin.. para veriyorsan hem kaliteli hem de genç yatırımlık olmalı..

Mathys Tel haberi de yok. Kanatlardan biri sakatlansa yine dımdızlak ortada kalacağız

20 25 Verebiliyorsak neden Hakan'ı almak istemiyoruz anlamadım.

Yaşından dolayı istenmiyor bonservis verilmek diyeceğim de mevkisinin en iyi isimlerinden birisi dünyada.

Kafa kafaya takası kabul etmem şahsen

Yaş ve yerli kontenjanını düşününce lookman için barıştan vazgeçilmez

Daha özellikli oyuncu orası ayrı tabi de sadece kağıt üstünde. istikrar, uyum vs bambaşka konular
Ben de kabul etmem de Barış giderse alacakları oyuncu net Lookman yani. Başka bir oyuncuya bakacaklarını hiç sanmıyorum.

Mathys Tel yazarken Gouiri duyumu gelmiş. Çok iyi olur

Lookman müthiş topçu da bu adamın en ideal mevkisi sol kanat veya forvet arkası. Sol kanada musambayla keremi aldılar forvet arkasında da asensioyla talisca var madem Lookman alıyosun musamba ne alaka? Çok malca bir planlama olur şikeciler için ama herif üst kalite katkı verir illa ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt