Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır

Osimhen seviyesinde bir orta saha 40 milyon gibi bütçe dedi onu da Sami Yen Haber'den görmüştür

Tabi şimdi Papa-Baba diye pişkin pişkin gülebilir beklerim o yüzsüzlüğü

Yahu Gueye ismini veren bütün muhabirler zaten oyuncuya Villareal'in 40 milyon fiyat biçtiğini söyledi.

Hatta yazın West Ham'ın 30 milyon euroluk teklifini geri çevirdiler diye haberle paylaşıldı

bir orta saha bir lookman al şimdiden şampiyonluğu kutla, olay basit.

hiç lookman falan kovalamaya gerek yok ya lauriente alır kaçarım 20 ye biter bu iş , hem sette oynar hem geçiş oyuncusu daha nolsun

Galatasarayın geniş ve kaliteli bir kadrosu olduğunu ama neden halen konuşulmadığını anlamayarak yedek bir stoper almamız gerektiğini düşünüyorum. Orta saha yangını garip geliyor Torreira Lemina Sara İlkay varken.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sıvayla ne ilgisi var yahu bu durumun? Singo'ya Osimhen seviyesi denirken kaç kere izlemişlerdi ki Singo'yu? Haluk mu önermiş Gueye'yi yönetime?

Muhabirlerin çoğu Avrupa futbolunu bilmezler, oyuncuları tanımazlar, yüksek bonservis istenen her topçuyu o paraları eder zannederler

Osimhen ile 27 yaşına gelmiş en büyük mahareti la liganın orta sıra takımlarından birinde oynamak olan orta sahanın ayrımını yapamayan adamı dinlememeni öneririm o halde.

Yahu Gueye ismini veren bütün muhabirler zaten oyuncuya Villareal'in 40 milyon fiyat biçtiğini söyledi.

Hatta yazın West Ham'ın 30 milyon euroluk teklifini geri çevirdiler diye haberle paylaşıldı
Villareal 40 istiyor diye Osimhen seviyesi mi olmuş oluyor yav Guaye.

Madem biliyordu ya Osimhen'in seviyesinden bihaber ya da Guaye'yi hakikaten büyük orta saha sanıyor.

En başta o gerzek cümleyi kullanması saçma zaten Osimhen seviyesi ne demek. Bu lafları da Kavukçu'dan mı alıyor anlamıyorum o da seviyor böyle uçuk uçuk konuşmayı.

BCT çıktı La Liga'dan bu isim ve şu an Afrika kupasında dedi, sonra Pape Guaye ismi çıktı zaten. Hatta Burhan Pape'leri karıştırıyor olamaz falan yazıldı.

Galatasarayın geniş ve kaliteli bir kadrosu olduğunu ama neden halen konuşulmadığını anlamayarak yedek bir stoper almamız gerektiğini düşünüyorum. Orta saha yangını garip geliyor Torreira Lemina Sara İlkay varken.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Defansif yedek darbeli oynayan yerden havadan karşılayacak yedek kim.hocam mesela

Bir iş ciddilesmeden etkileşim uğruna twit atıp taraftarı boş yere umitlendiren hayirsizlar dışında üstüne alınan herkese selamün aleyküm.

Mapustan çıkan dostlarımıza da selam olsun. Şizo envanterimizde sıkıntılar vardı furk manita yaptı Emre evlendi muns aşık oldu derken nisap ve Sergen in dönüşü iyi oldu
Hangi Emre evlendi

Gueyeyi 10 dk izledım nzonzi gibi topcu vucut dengesi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt