Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La noluyor osimen milli takimi bırakmış :D

Ugurcan
Singo Sanchez Apo Eren
Torreira Manzambi
Sane Lookman Baris
Osimhen

Cok sacma kaliteli bi takim olur..

Eskiden kuzey afrikalı oyuncu istenmezdi artik komple afrikali alinmasin yav. Baslarim afrikabkupasina ya

Haluk Yürekli: “Galatasaray, orta sahaya Osimhen seviyesinde bir yıldız oyuncu bakıyor. Galatasaray, orta saha için aradığı baba oyuncuyu buldu.
Haluk Yürekli: "Baba dediğim orta saha oyuncusu; Pape Gueye. 1 numarada yer alan oyuncu.

Tamam ben de Haluk'un haberciliğindeki cehaletinden bahsediyorum zaten öyle söylediği için sorun nedir?

Madem biliyor ismi Osimhen seviyesi demeyecek bu kadar mı futboldan uzak bu adam ömrünün yarısını bu işte geçirmiş.

Ayrıca Ferhat Kızıltaş harici Villareal 40 milyon istiyor diyen oldu mu

Oyuncuyu öyle anlatan Kavukçu zaten. Singo'da yaptıkları pazarlamanın aynısını yapıyorlar.

Kusura bakmayın da Osimhen seviyesi lafından gaza geliyorsanız biraz da kendinizi sorgulayın. Osimhen seviyesi demek dünyada mevkisinde ilk 5 falan demek.

Transferleri hizli sekilde bitirmeliyiz. Yoksa adaptasyon felan diyerek patlayabilir

Oyuncuyu öyle anlatan Kavukçu zaten. Singo'da yaptıkları pazarlamanın aynısını yapıyorlar.

Kusura bakmayın da Osimhen seviyesi lafından gaza geliyorsanız biraz da kendinizi sorgulayın. Osimhen seviyesi demek dünyada mevkisinde ilk 5 falan demek.
Gaza gelen yok sen niye Haluk'u bu kadar savunuyorsun onu anlamadım da neyse.

Guaye'yi bilip Osimhen seviyesi diye servis ediyorsa sabaha kadar laf ederim o muhabire. Çünkü ya geri zekalıdır ya da taraftarı salak yerine koymaktadır. ''Para değil akıl transferi'' diyen Ali Naci de olduğu gibi... Boş boş konuşsunlar sonra muhabir bunlar işleri bu diyelim ne ala.

Kavukçu meselesini ben yazdım sana, aynı şeyi yazmışsın. Onu da eleştiriyorum zaten.

bize hem 10 hem kanat oynayan yaratıcı biri lazım

anladığım kadarı ilere lookmandan başka biride yok alabileceğimiz bu formatda

okan buruk ilk defa doğru birşey demiş yunus olmadığında yaratıcılıkda sorun yaşıyoruz demiş
hele şükür yeni gördü sorunlardan birini
ŞELDERUP var masonum

Gaza gelen yok sen niye Haluk'u bu kadar savunuyorsun onu anlamadım da neyse.

Guaye'yi bilip Osimhen seviyesi diye servis ediyorsa sabaha kadar laf ederim o muhabire. Çünkü ya geri zekalıdır ya da taraftarı salak yerine koymaktadır. ''Para değil akıl transferi'' diyen Ali Naci de olduğu gibi... Boş boş konuşsunlar sonra muhabir bunlar işleri bu diyelim ne ala.

Kavukçu meselesini ben yazdım sana, aynı şeyi yazmışsın. Onu da eleştiriyorum zaten.
Ben transfer dönemlerini sevmiyorum diyip her yayınına transfer label'ı koyan, Gueye'ye Osimhen seviyesi baba ortasaha diyen kekodan mı bahsediyorsun :)

Bournemouth yazı beklesin abi şu an Barış'ı veremeyiz DK sonrası görüşelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt