Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Osimhen geliyo allllaaaaaaaaahhhhhhhhh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osi :d
Bir de muhabirler geri kalanları yazar diye triplere girmiş futboldan anlamayan adam.He yav teklif gelmis biz reddetmisiz ama emre nalbant haric kimse duymamis bu olayi
![]()
Yalanlandı ya kahretsinLa noluyor osimen milli takimi bırakmış![]()
Yunus kesilmez burdanUgurcan
Singo Sanchez Apo Eren
Torreira Manzambi
Sane Lookman Baris
Osimhen
Cok sacma kaliteli bi takim olur..
Yunus tabi kesilmez ama fizik durumu bi tik rotasyona atiyor bana göre. Yoksa ilk o yazilir sane ile süphesiz.Yunus kesilmez burdan
Haluk Yürekli: “Galatasaray, orta sahaya Osimhen seviyesinde bir yıldız oyuncu bakıyor. Galatasaray, orta saha için aradığı baba oyuncuyu buldu.
Haluk Yürekli: "Baba dediğim orta saha oyuncusu; Pape Gueye. 1 numarada yer alan oyuncu.
Tamam ben de Haluk'un haberciliğindeki cehaletinden bahsediyorum zaten öyle söylediği için sorun nedir?
Madem biliyor ismi Osimhen seviyesi demeyecek bu kadar mı futboldan uzak bu adam ömrünün yarısını bu işte geçirmiş.
Ayrıca Ferhat Kızıltaş harici Villareal 40 milyon istiyor diyen oldu mu
Aradıgimız oyuncu tipi degil bence.Oulai için 32 milyon euroya kadar çıkabilirim
Gaza gelen yok sen niye Haluk'u bu kadar savunuyorsun onu anlamadım da neyse.Oyuncuyu öyle anlatan Kavukçu zaten. Singo'da yaptıkları pazarlamanın aynısını yapıyorlar.
Kusura bakmayın da Osimhen seviyesi lafından gaza geliyorsanız biraz da kendinizi sorgulayın. Osimhen seviyesi demek dünyada mevkisinde ilk 5 falan demek.
ŞELDERUP var masonumbize hem 10 hem kanat oynayan yaratıcı biri lazım
anladığım kadarı ilere lookmandan başka biride yok alabileceğimiz bu formatda
okan buruk ilk defa doğru birşey demiş yunus olmadığında yaratıcılıkda sorun yaşıyoruz demiş
hele şükür yeni gördü sorunlardan birini
Ben transfer dönemlerini sevmiyorum diyip her yayınına transfer label'ı koyan, Gueye'ye Osimhen seviyesi baba ortasaha diyen kekodan mı bahsediyorsunGaza gelen yok sen niye Haluk'u bu kadar savunuyorsun onu anlamadım da neyse.
Guaye'yi bilip Osimhen seviyesi diye servis ediyorsa sabaha kadar laf ederim o muhabire. Çünkü ya geri zekalıdır ya da taraftarı salak yerine koymaktadır. ''Para değil akıl transferi'' diyen Ali Naci de olduğu gibi... Boş boş konuşsunlar sonra muhabir bunlar işleri bu diyelim ne ala.
Kavukçu meselesini ben yazdım sana, aynı şeyi yazmışsın. Onu da eleştiriyorum zaten.