Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
oulaiye 25 m bons verelim gitsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sahada kaldığı sürece jakobs Avrupa’nın top 10 sol beki arasına girecek kalitede zatenSenagel milli takımındaki as sol bek jakobs yedeği el hadi diouf jakobsun sakatlık sorunu olmasa bence müthiş bir sol bek
Yine maçın adamı olmuş galiba Afrika Kupasında da parlıyor
38 yasina girecem, kendimi bildim bileli alt yapiya ṣöyle yapalim böyle yapalim denir ama birṣey yapilmaz. Bu saatden sonra da bu böyle gider. Kendimizi yordugumuzla kaliyoruzOrhan Uluca'nin soylediklerine 100% katiliyorum. 40,50 milyon Euro'yu altyapi tesislesmesine harcasinlar. Bayern' in 70 milyona kurdugu avrupa da herkesin bahsettigi o tesisin, antrenor kademesine de ciddi maaslar verip mukemmel bir altyapiya kavusalim . Her sene 1,2 yetenekli genc gelsin. Bu sekilde surekli yuksekten alarak barcelona, milan. Juventus surduremedi. Ugarte vs ortasaha 6 nunaralara 30 milyon, 40 milyon vererek. Galatasaray her sene istikrarli olmali. Altyapimiz geldigimiz basari noktasinin cok cok altinda. Bu sekilde yikiliriz.
Para yatırırsan karşılığını alırsın, altyapının tesisi yok hala.38 yasina girecem, kendimi bildim bileli alt yapiya ṣöyle yapalim böyle yapalim denir ama birṣey yapilmaz. Bu saatden sonra da bu böyle gider. Kendimizi yordugumuzla kaliyoruz
Özet bizden birṣey olmaz altyapi konusunda
Cunku baskanlik 2 sene. Altyapinin geri donusu min 5-10 sene. Ama klubun gelecegini kurtariyorsun. Hani klubu cok seviyorlar ya. 50 milyona avrupanin ilk 5 altyapi tesisinden birini kurarsin. Bu kadar kolay car cur edecegine yap işte. Kamuoyuna da acikla. Almiyoruz su tarihte kazmayi vuruyoruz, ara transfer harcamasinin hepsi altyapiya gidecek diye.38 yasina girecem, kendimi bildim bileli alt yapiya ṣöyle yapalim böyle yapalim denir ama birṣey yapilmaz. Bu saatden sonra da bu böyle gider. Kendimizi yordugumuzla kaliyoruz
Özet bizden birṣey olmaz altyapi konusunda
Onu bizde biliyoz canim. Demek istedigim kimsenin bir yatirim yapmadigi. Artik angarya mi göruyorlar ne, ama birṣey yapmiyorlar sonuctaPara yatırırsan karşılığını alırsın, altyapının tesisi yok hala.
En basiti Jelert, Cuesta gibi adamlara vereceğin paraları altyapıya yatırsan 3-5 senede çok farketmeye başlar.
Yatırım yapmazsan yetenekli çocuklar kaybolup gider.