Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lille'deki cocugu alip getirsinler , yerel ligden kazik yemeyelim artik.

Mal miyiz anlamiyorum ki. Her tarafta oyuncu fiskiriyor, bulamiyorsaniz orada oturmanin bir anlami yok. Sportif Direktor getirin bari Avrupa'dan networku genis olan birisi de o yapsin transferleri.

Trabzon'a zaten yaz doneminde bir milli piyango vurmus gibi zengin ettik, 15 milyonluk kaleciye 30 verdik. Hadi oldu bir defa diyelim.

Tekrar 6 ay sonra ayni salakligi yapmaya luzum yok ayrica o kadar muazzam/veya aradigimiz oyuncu da degil bana kalirsa. O yuzden gir Fransa pazarina mesela ayni kalibrede oyuncular veya daha iyisi oynuyor yeter ki istesinler.

Orta sahaya Yirenkyi vs gibi biri alınıp kreatif başka bir profil daha alınabilir Hakan vb gibi.

Orhan Uluca'nin soylediklerine 100% katiliyorum. 40,50 milyon Euro'yu altyapi tesislesmesine harcasinlar. Bayern' in 70 milyona kurdugu avrupa da herkesin bahsettigi o tesisin, antrenor kademesine de ciddi maaslar verip mukemmel bir altyapiya kavusalim . Her sene 1,2 yetenekli genc gelsin. Bu sekilde surekli yuksekten alarak barcelona, milan. Juventus surduremedi. Ugarte vs ortasaha 6 nunaralara 30 milyon, 40 milyon vererek. Galatasaray her sene istikrarli olmali. Altyapimiz geldigimiz basari noktasinin cok cok altinda. Bu sekilde yikiliriz.
38 yasina girecem, kendimi bildim bileli alt yapiya ṣöyle yapalim böyle yapalim denir ama birṣey yapilmaz. Bu saatden sonra da bu böyle gider. Kendimizi yordugumuzla kaliyoruz

Özet bizden birṣey olmaz altyapi konusunda

38 yasina girecem, kendimi bildim bileli alt yapiya ṣöyle yapalim böyle yapalim denir ama birṣey yapilmaz. Bu saatden sonra da bu böyle gider. Kendimizi yordugumuzla kaliyoruz

Para yatırırsan karşılığını alırsın, altyapının tesisi yok hala.

En basiti Jelert, Cuesta gibi adamlara vereceğin paraları altyapıya yatırsan 3-5 senede çok farketmeye başlar.

Yatırım yapmazsan yetenekli çocuklar kaybolup gider.

Lemina ve torreirayı kesecek oyuncu almamız imkansız, bu yüzden çok para mara harcanmamalı bu devre arası orta sahaya

Sene sonu hem daha çok seçenek var hem oyuncular daha ucuz. Git dennisi falan al yedeğe kolay maçlarda lemina yerine oynat işte o da yorulmamış olur.

TS bunu almış mesela, muhtemelen tutar da, biz alsak kim bu adam denilir, biraz da mallık var açıkçası. Scout ekibi adam bulsun denir bulsa kim bu denilir.

Hep bu Hatip yüzünden, Jelert gibilere fahiş bedeller verdirdi, her genç oyuncu öyle olacak sanılıyor şimdi.

A.ömür için 30 reddetmişti ts. Oulai iyi topcuda 15-20 arası fiyatı olur dahasını kimse vermez.

Ne Oulai kardesim, sen gidip bulman gerek balta girmemis ormandan Oulai. Biz bu ligin Bayerini veya Citiysi Manuysu PSG degiliz ki liginde bir takim oyuncuyu parlatip sonra o takimdan sen gidip 20-30 milyon euro alacaksin

Cunku baskanlik 2 sene. Altyapinin geri donusu min 5-10 sene. Ama klubun gelecegini kurtariyorsun. Hani klubu cok seviyorlar ya. 50 milyona avrupanin ilk 5 altyapi tesisinden birini kurarsin. Bu kadar kolay car cur edecegine yap işte. Kamuoyuna da acikla. Almiyoruz su tarihte kazmayi vuruyoruz, ara transfer harcamasinin hepsi altyapiya gidecek diye.

Para yatırırsan karşılığını alırsın, altyapının tesisi yok hala.

En basiti Jelert, Cuesta gibi adamlara vereceğin paraları altyapıya yatırsan 3-5 senede çok farketmeye başlar.

Yatırım yapmazsan yetenekli çocuklar kaybolup gider.
Onu bizde biliyoz canim. Demek istedigim kimsenin bir yatirim yapmadigi. Artik angarya mi göruyorlar ne, ama birṣey yapmiyorlar sonucta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt