- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Bizim scout ekibi yatiyo mu ne yapiyo
2 oyuncu bulsunlar
2 oyuncu bulsunlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Büyük takımız öyle köy takımından topçu alıp riske girmek yerine bir transfer yapmasını bekleyip almak çok da yanlış bir hamle gelmiyor bana. Para konuları zerre umrumda olmadığı için belki.İstediği kadar iyi topçu olsun trabzonun 3-5 ay önce köyden bulduğu adama gidip 4 5 katı bonservis verenler haindir
Mal mısınız kardeşim gidin siz de bulun bütçeniz de daha çok üstelik
Vallahi kafayı yemelik, ben scout ekibinin oyuncu bulamadığını falan düşünmüyorum problem dursun ve hocada
Çıkmaması mümkün mü senceİnş hasan şaş haklı çıkar
o şu an bayağı istim üstündedir.İnş hasan şaş haklı çıkar

Bu saatden sonra aldiklari oyunculari kupaya yazamiyorlar diye okudum biryerdefb şampiyon
vallah totemi bir kenara bırakıp ciddili msj yazacağım fb transferleri hakkında
guendiziye 30 vermelerinin sebebi super kupa maçına yetiştirmek
çabalarını takdir etmekle birlikte
en azından çalışıp çabalıyor adamlarım yönetimi
ama bir kahkaha attım yani
ulan bu araba 30 verilirmi lan gerizekalılaryemin ediyorum mallar yönetiyor türk kuluplerini
musaba filan tam ali koç ilk sezon transferleri
Turnuva modeli olduğu için kupa başlamadan yazdırmaları gerekti muhtemelen TFF'de bu yüzden 5 Ocak gibi planan transfer dönemini 2 Ocak tarine çekmişti.Bu saatden sonra aldiklari oyunculari kupaya yazamiyorlar diye okudum biryerde
Beni bizim yönetimden başka korkutan bişey yok KuzeyimFbnin transfeleri bi ben mi korkutuyor? @Feramuz Kayalar @Gökhan Aytepe @Kemal Tan Canatan
Daraldık ya rab genişlet bizi
Öyle bi mantık mı var yaw her transferine 25-30 bons 4-5 maaş mı vereceksinBüyük takımız öyle köy takımından topçu alıp riske girmek yerine bir transfer yapmasını bekleyip almak çok da yanlış bir hamle gelmiyor bana. Para konuları zerre umrumda olmadığı için belki.
Maliyet adamlarin son dusundugu sey olabilir. Para olmayinca bir yöneticileri cikip cebinden karsilayabiliyor. O yuzden bos muhabbet kazik yediler söylemisertlik/dinamizm ve kreativite/bitiricilik
bu iki tipte oyuncu alacaksın. gerisi boş iş bence.
sertlik/dinamizm içeren çok çok iyi bir oyuncu aldılar. dediğim gibi tek kusuru maliyeti.
Ben olmuş topçu istiyorumÖyle bi mantık mı var yaw her transferine 25-30 bons 4-5 maaş mı vereceksin
Kimse zaten gidip 300 bin euroya kabileden adam al demiyor ki 8-10a topçu bulamayacak mı gs, risk de değil yani bi ton topçu vardır takımla birlikte gelişebilecek. Git bonservise 15 ver gerekiyosa ama maaşı max 1.6-1.7 olsun döndüremeyiz yoksa