Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim scout ekibi yatiyo mu ne yapiyo

2 oyuncu bulsunlar

İstediği kadar iyi topçu olsun trabzonun 3-5 ay önce köyden bulduğu adama gidip 4 5 katı bonservis verenler haindir

Mal mısınız kardeşim gidin siz de bulun bütçeniz de daha çok üstelik

Vallahi kafayı yemelik, ben scout ekibinin oyuncu bulamadığını falan düşünmüyorum problem dursun ve hocada
Büyük takımız öyle köy takımından topçu alıp riske girmek yerine bir transfer yapmasını bekleyip almak çok da yanlış bir hamle gelmiyor bana. Para konuları zerre umrumda olmadığı için belki.

Oulai 20 m euro olsa yarın gidip alırım da bize vermezler ki adamlar X fiyat varsa bize hep 2X fiyat söylüyor.

Gene Uğurcan konusunda biraz tuzlu olsa bile kaleyi yerli yaptık, 10+4'e düşünce ciddi avantaj sağlayacak.

Lan rüyamda erden timur cikiyodu ama aniden

fb şampiyon

vallah totemi bir kenara bırakıp ciddili msj yazacağım fb transferleri hakkında

guendiziye 30 vermelerinin sebebi super kupa maçına yetiştirmek

çabalarını takdir etmekle birlikte
en azından çalışıp çabalıyor adamlarım yönetimi

ama bir kahkaha attım yani 😂

ulan bu araba 30 verilirmi lan gerizekalılar 😂😂😂😂😂 yemin ediyorum mallar yönetiyor türk kuluplerini

musaba filan tam ali koç ilk sezon transferleri
Bu saatden sonra aldiklari oyunculari kupaya yazamiyorlar diye okudum biryerde

Güne Teun Koopmeiners ile başladık, akşamına ne olacak görelim.

Büyük takımız öyle köy takımından topçu alıp riske girmek yerine bir transfer yapmasını bekleyip almak çok da yanlış bir hamle gelmiyor bana. Para konuları zerre umrumda olmadığı için belki.
Öyle bi mantık mı var yaw her transferine 25-30 bons 4-5 maaş mı vereceksin

Kimse zaten gidip 300 bin euroya kabileden adam al demiyor ki 8-10a topçu bulamayacak mı gs, risk de değil yani bi ton topçu vardır takımla birlikte gelişebilecek. Git bonservise 15 ver gerekiyosa ama maaşı max 1.6-1.7 olsun döndüremeyiz yoksa

sertlik/dinamizm ve kreativite/bitiricilik

bu iki tipte oyuncu alacaksın. gerisi boş iş bence.

sertlik/dinamizm içeren çok çok iyi bir oyuncu aldılar. dediğim gibi tek kusuru maliyeti.
Maliyet adamlarin son dusundugu sey olabilir. Para olmayinca bir yöneticileri cikip cebinden karsilayabiliyor. O yuzden bos muhabbet kazik yediler söylemi

Öyle bi mantık mı var yaw her transferine 25-30 bons 4-5 maaş mı vereceksin

Kimse zaten gidip 300 bin euroya kabileden adam al demiyor ki 8-10a topçu bulamayacak mı gs, risk de değil yani bi ton topçu vardır takımla birlikte gelişebilecek. Git bonservise 15 ver gerekiyosa ama maaşı max 1.6-1.7 olsun döndüremeyiz yoksa
Ben olmuş topçu istiyorum

Bizimkiler oyuncu taraması yaparken , aşil, hamstring sakatlıkları geçiren oyuncular yazıp bakıyorlar Google'dan , Koopmainersde onlardan biri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt