- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Olulai falandır.o cocukta iyi deHayaller dediğine göre Çalhanoğlu olabilir
Yav ne desek boş abi bosver
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olulai falandır.o cocukta iyi deHayaller dediğine göre Çalhanoğlu olabilir
bu çocuk hemen gelsin
Normalde bizim hemen almamız lazım, konuşulan parada 500-700 bin euro oyuncu da sezon sonuna kadar orada kalacak şeklinde. Alt liglerden böyle sivrilen gençleri de almamız lazım.Trabzonspor, prensipte anlaşma sağladığı Adem Yeşilyurt transferinden çekilme kararı aldı. Kararın Karşıyaka'nın başka kulüplerle görüşmesinden kaynaklandığı öğrenildi. [HTSpor]
Okan hala Fatih Terim’in ekmeğini yiyorNormalde bizim hemen almamız lazım, konuşulan parada 500-700 bin euro oyuncu da sezon sonuna kadar orada kalacak şeklinde. Alt liglerden böyle sivrilen gençleri de almamız lazım.
Lazio degil Marsilya macindan biliyoz buyuk asklar nefretle baslar dedik ama buyuk ask nefretle devam edecek gibiGuaye muaye herkesi de biliyonuz
3-5 kişi harici forumda 20 tane 6-8 oynayan oyuncu ismi say desek Camavinga vs dışında sayamazsınız
Size göre bi futbolcuyu bilmiyorsanız ona verilen para çoktur, ziyandır
Gendouizi diye tutturuyorsunuz onu da Lazio maçı yaptık oradan biliyorsunuz
Piyasada en çok çıkan ve hedef olarak gösterilen 3 isim Ugarte Sarr ve Gueye
Ugarte veya Sarr 30-35 alınırsa bence çok iyi iş olur
Gueye’yi tanımıyordum 2 gün inceledim baktım çok beğendim, 30’a alınırsa bi 5 milyon falan fazla verdik bence derim ama 190 boyuyla uzun pas atabilen hayvan gibi 6 numara bizde aşırı iş yapar
Okan hala Fatih Terim’in ekmeğini yiyor
Kim bu junior Sara modeli delikanlı?
sezonun ilk yarısında bu ikili kaç maç beraber oynadıTorreira ve Lemina ikilisini birden bozmak olmaz bu yüzden genç bir isim alınıp yavaş yavaş orta saha merkeze alıştırılmalı
Bizimkiler bilmiyordur bile. Deniz zorlu scout olmalidir![]()
Dansk media: Rangers leder jakten på Andersen - Silly season-bloggen - Fotbollskanalen
www.fotbollskanalen.se
silas anderseni kaciracagiz gibi
Onemli degil gider Yirenkyi alabiliriz ya da Mukau![]()
Dansk media: Rangers leder jakten på Andersen - Silly season-bloggen - Fotbollskanalen
www.fotbollskanalen.se
silas anderseni kaciracagiz gibi
Bizimkiler taniyormudur bunlariOnemli degil gider Yirenkyi alabiliriz ya da Mukau