Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fred bizde olsa ilkaydan da saradan da fazla katki yapardi heba ettiler fenerde.. Burada defansif aksiyonlarina deginilmis ama dikine oyunda da fred gayet basarili bir herif..
Bunlarin meshur 50 paslik bir golu oldu 2-3 mac once onun videosu dolaniyordu .. 50 pastan dikine atilan 4-5 pasin tumu frede ait orada bile kalitesini direk anliyorsun
Aralarında İlkay'ı bir kenara koyuyorum o bambaşka bir oyuncu ama yaşı belli, diğer 3 arasında Fred en yeteneklisi lakin onunda mevcut durumu aşağıya gidiyor. Sara'da forumda bahsedildiği kadar yabana atılacak oyuncu değil. Gayet iyi özellikle son haftalarda yine formunu da buluyor özellikli bir oyuncu.

Karşıyakadaki cocuğu fener almış
Direkt alakalı değil ama 2000'li yıllara dönüyoruz. Yine türk futbolunu ele geçiriyorlar
XRecorder_20260107_03-1-1.webp

Bu kadar pasiflik iyi değil. Erden Timur vardı onu da küstürdüler. Galatasaray kavga etmez diye diye her yeri ele geçiriyorlar.

Şaka gibi herif ya letonya şiginde de muhammed diagne diye bi işe yaramaz bulmuştu yeni kante diyordu herif 24 yaşında futbolu bıraktı
Öyle de bir tane tutunca ben demiştim oluyor.

Simülasyon diye birşey yapıyordu işte rakibin ağırlıklı yediği gol tipleriyle bizim ağırlıklı attığımız gol tiplerinin ortak kümesine bakıp, tutmayınca ses yok, tutunca olay oluyordu vs

tek transferle kapatacaz heralde. Ortasaha dışında isim çıkmıyor. Takıldık yine.

Paramızla niye bu kadar rezil durumlara düşüyoruz arkadaş ya benfica ve shaktar olsa 10 tane adam almışlardı şimdi, 40 50 milyona adam bulamıyor herifler bu nasıl bir aciziyet. Sportif direktör getirin kardeşim şu takıma bir tane ya.

Ingilizlerin çöplerini de çakmaya başlamışlar Anadolu kulüplerine.

Adem Yeşilyurt'u da Fener almis diyorlar.

Bu genc cocuklarin bu kadar aptal olmasi ben her defasinda sasirtiyor.

Hoca henuz kimseyle goruntulu konusma yapmamis mi?

kupa maçı çok şeye gebe olacak bu arada oradan istenilen sonuç çıkmazsa yönetimi baya sıkıntıya sokar hem transfer yok hem rakibin transfer yapıyor, sonra son günlerde zora girip gidip 5 milyonluk adama 40 milyon verdiğin evrelerin döngüsü tekrar tekrarlanıyor. Korkudan mecburiyetten alıyorlar patates çıkıyor. + erden timurdan dolayı birikmiş bir kin var zaten taraftar patlayacak yer arıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt