- 12 Haziran 2015
- 36.272
- 31.952
- 2.693
Açık beklesen de olur heis hatta beklemesen de olur gibiArmandoyu bekliyorum gözlerim kapalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açık beklesen de olur heis hatta beklemesen de olur gibiArmandoyu bekliyorum gözlerim kapalı
Yeni ponçik ayımız sergen pabucun dama atıldı ataTakip edemedim Turnuvayı heis, hiç şans kalmadı mı şimdi, elenme durumları vs![]()
Ben pek ponçik değildim şehvetim şarkılara idiYeni ponçik ayımız sergen pabucun dama atıldı ata
Cezayiri geçerseler yarı finaldeler. Yarı finalde elenseler bile 17sinde 3.lük maçı var 18inde final var çok mümkün değil bence ama osi delisine belli olmaz oynamak isteyebilirTakip edemedim Turnuvayı heis, hiç şans kalmadı mı şimdi, elenme durumları vs![]()
Allahın arslanları yiğit Cezayirliler kazanacaktır inşallah.Cezayiri geçerseler yarı finaldeler. Yarı finalde elenseler bile 17sinde 3.lük maçı var 18inde final var çok mümkün değil bence ama osi delisine belli olmaz oynamak isteyebilir
O da pek iyi bir senaryo değil lookman mevzusundan sonra çok tepki gördü elenirseler gelecek tepkiye göre morali iyice bozulabilir dünya kupasına da gidemediler üzerinde baskı hissediyorAllahın arslanları yiğit Cezayirliler kazanacaktır inşallah.
Ne guzel iste, Trabzon'u da guclndirmeliyiz ki fb ile yalniz kalmayalim hepUgurcan senaryosunun ikinci sezonu olur. Ne alakaysa trabzona uber para baglamis oluruz.
Bonusuyla , bilmemnesiyle 15 17 bile nerdeyse beni rahatsiz eder.
Ki sarayi satman gerekir o transfer icin bence
Keramettin'e değmez mi?şu verilen paralara bakıyorum da osimhen için 75 çok da pahalı değilmiş
keramettin+gundi nerdeyse osimhen parasına![]()
bir gün üzülür ikinci gün yoluna devam eder hocamO da pek iyi bir senaryo değil lookman mevzusundan sonra çok tepki gördü elenirseler gelecek tepkiye göre morali iyice bozulabilir dünya kupasına da gidemediler üzerinde baskı hissediyor
Benim aslan yeğenim @Veli Baltacı nerelerde abileri futbolun derinliklerinde raks ederken ortada yok