Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çek oradan şakkadanak bir Ugarte, sonra kimse ne olduğunu anlamadan şakkadanak çek bir de Lookman. Oh mis!

Biraz da yakın maziye gulelim.kasim ve aralık aylarındaki sözleri unutalım,samiyene güvenelim.Nasil olsa 1 sene önce söylemiş:)

Galatasaray'ın Can Armando Güner transferinde şu anda bir sorun bulunmuyor.

Transferin kısa süre içerisinde sonuçlanması ve Galatasaray'ın ilk transferinin Can Armando Güner olması bekleniyor. (Can Bedel )
Ulan bunlar bu ne idugu belirsiz çocuğu bile alamiyorlar. Son transfer dönemleri olur umarim

Gerçtekten hala şunu kafamta kabul edemiyorum. Orta saha kurgusuna bakıyorum öyle veya böyle elimizde orta saha olarak 5 oyuncu var değil mi? Lemina ve Torreira daha çok 6 numara, İlkay ve Sara daha çok 8 numara oyuncuları. 10 numara için kim var Yunus alternatifi kim? Bence yok

Üstelik Yunus 'un olduğu ve olmadığı takım hücum tarafında gerçekten inanılmaz fark ediyor. Bir de Yunus sakatlığa yakın bir oyuncu üst üste 90 dakika zorlamaya gelecek bir oyuncu değil. Bence 10 numarada Yunus 'un alternatifi 6 numara transferinden bile daha kritik sadece farkında değiliz.

Okan Hocanın iki tane 6 numara ile oynama merakının yaz transfer döneminde olan stoper de oynayabilen sağ bek merakıyla kapışır seviyede yanlış olduğunu düşünüyorum.

Ligue 1 takımlarındaki u23 oyuncular arasında kura çekip çıkanı getirmeliyiz direkt , bizim son zamanlardaki transfer politikasından çok daha mantıklı

"350 bin euro civarında yıllık bir ücretle Can Armando Güner’in imza atması bekleniyor." [sergendag]

Osimhen
Barış Yunus Sane
Lemina Torreira
Jacobs Abdülkerim Davinson Singo
Uğurcan

İlkay
Sallai
Eren
Kazimcan
Sara
İcardi

Stoper ve ortasaha eksik öldük bittiklik bir ortam yok kendimize gelelim. Gerekli takviyeler yapılacağına inanıyorum ama süreç her transfer döneminde olduğu gibi yorucu geciyor. İletişim yok çünkü. Başkanı ayrı yöneticisi ayrı konuşuyor net konuşmuyorlar yuvarlak cümleler hep

Osimhen
Barış Yunus Sane
Lemina Torreira
Jacobs Abdülkerim Davinson Singo
Uğurcan

İlkay
Sallai
Eren
Kazimcan
Sara
İcardi

Stoper ve ortasaha eksik öldük bittiklik bir ortam yok kendimize gelelim. Gerekli takviyeler yapılacağına inanıyorum ama süreç her transfer döneminde olduğu gibi yorucu geciyor. İletişim yok çünkü. Başkanı ayrı yöneticisi ayrı konuşuyor net konuşmuyorlar yuvarlak cümleler hep
Lemina gitti mi gorursun orta sahada eksik var mı yok mu Sami efendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt