Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.693
- 109.517
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Psv deki günlerine dönmez mi İskenderimLang dumenden bir asist yada gol atsın bari yoksa sokacaklar bize bunu
Yok ya gidip volendam avlasin oralardaPsv deki günlerine dönmez mi İskenderim![]()
Stoperde daha rahat edecek gibi; EPL de son dönem orada oynatıyorlardı zaten. Formda olduğunda 6 numarada direkt kesecek adam bulmak zor yine de. Dennis bazı maçlarda veya maçların son bölümlerinde dinlendirse yeterli ki çok enerjik bir çocuk; takımın tümüyle kontak kapattığı periyotlarda 'can suyu' işlevi görmesi muhtemeldir.Reis Lemina kendi kendini kesiyor bir var bir yok.
Bunlar bol bonservisli adam almaya alıştılar Dennis hesapta yok gibime geliyor. Bu arada Lemina derin oyun kurucu olarak acayip rahatlatıyor takımı. İyi ise direkt oynar bence deStoperde daha rahat edecek gibi; EPL de son dönem orada oynatıyorlardı zaten. Formda olduğunda 6 numarada direkt kesecek adam bulmak zor yine de. Dennis bazı maçlarda veya maçların son bölümlerinde dinlendirse yeterli ki çok enerjik bir çocuk; takımın tümüyle kontak kapattığı periyotlarda 'can suyu' işlevi görmesi muhtemeldir.
Geçen sene Şampiyonlar Liginde de fenaydı.Yok ya gidip volendam avlasin oralarda
Clde hatırlamıyorum da yetenekli oyuncu zaten ama çok büyük problem ya.Bunu yedek diye alıp bir de saçma sapan problemler yaşansın istemem ben cok huzursuzluk çıkarırGeçen sene Şampiyonlar Liginde de fenaydı.
Fenere gidecek gibiLookman olacak gibi
YapmaFenere gidecek gibi
Mentalde bir problem var görüntüsü var tipinde kaldı ki yedek bekleticeksek değmez. Ciddi para gider bunaClde hatırlamıyorum da yetenekli oyuncu zaten ama çok büyük problem ya.Bunu yedek diye alıp bir de saçma sapan problemler yaşansın istemem ben cok huzursuzluk çıkarır
Aykutum üsteki Sivas Kangal gibi yanları izsiz nasıl yaptırabilirim sen bir yardım etsen gardaşınaŞöyle bir şey beklerken
Ekli dosyayı görüntüle 310854
Şöyle bir şey gelecek gibi.
Ekli dosyayı görüntüle 310855