Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_20260107_214729.webp

Lang dumenden bir asist yada gol atsın bari yoksa sokacaklar bize bunu

Kaleciye yazar ama goldeki korneri o kullandı mackolikte de asist yazılmış ben anlamam skor katkısı yaptı kalmalı napolide

Scout transferine karsi olan klubumuz 30 m euroluk adam arıyor. Bitsin su dönem geriliyorum ben ya

Monaco soumareyi istiyomuş aradığımız profildeki orta sahalardan değilmiydi bu

Sevilladaki djibril sow da öyleydi galiba

40 domalmaya gerek yok 5-10 kağıda çözeriz biz bu işi

Reis Lemina kendi kendini kesiyor bir var bir yok.
Stoperde daha rahat edecek gibi; EPL de son dönem orada oynatıyorlardı zaten. Formda olduğunda 6 numarada direkt kesecek adam bulmak zor yine de. Dennis bazı maçlarda veya maçların son bölümlerinde dinlendirse yeterli ki çok enerjik bir çocuk; takımın tümüyle kontak kapattığı periyotlarda 'can suyu' işlevi görmesi muhtemeldir.

40m euroluk orta saha transferi diye milleti cok guzel keklediler ama🤣 isin trajikomik yani buna inanan bi kesim var🤣

Stoperde daha rahat edecek gibi; EPL de son dönem orada oynatıyorlardı zaten. Formda olduğunda 6 numarada direkt kesecek adam bulmak zor yine de. Dennis bazı maçlarda veya maçların son bölümlerinde dinlendirse yeterli ki çok enerjik bir çocuk; takımın tümüyle kontak kapattığı periyotlarda 'can suyu' işlevi görmesi muhtemeldir.
Bunlar bol bonservisli adam almaya alıştılar Dennis hesapta yok gibime geliyor. Bu arada Lemina derin oyun kurucu olarak acayip rahatlatıyor takımı. İyi ise direkt oynar bence de

Şu performansa bak bi dönem bizdeyken tribe girmişti hak ettiğim formayı vermiyorlar diyordu.

Koleosho da paris fcye gitmiş 21 yaşında geçen sene burnley 40 istemişti ama inanılmaz düşüş yaşayınca herhalde 5-6ya falan verdiler.Al dene mesela yedekten de sokarsın yani bu tarz oyuncuları da dene yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt