- 29 Ocak 2024
- 7.723
- 6.455
- 568
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maalesef
Yukarıdaki eleman gibi şeyler hiç mi ilgini çekmiyorMaalesef
Tanimiyorum. Ayrica ManU'dan ayrilan cosuyor.Yukarıdaki eleman gibi şeyler hiç mi ilgini çekmiyor
Bırak ugarteyi yauv
Camavinga topu Cev kupası finalinde Conegliano lu Gabi Guimares ten mi araklamış Salihim vezir parmağım
Veleybol topuna mı benzettin azizim twitterdan arakladım ben de fotoyuCamavinga topu Cev kupası finalinde Conegliano lu Gabi Guimares ten mi araklamış Salihim vezir parmağım![]()
Aynen baba top emanet gibiVeleybol topuna mı benzettin azizim twitterdan arakladım ben de fotoyu
Camavinga yauv, iyi de ugartenin torreiradan ne farkı varTanimiyorum. Ayrica ManU'dan ayrilan cosuyor.
Yahu bu 40 milyon fix mibonservis beklentisi 40 milyon Euro seviyesinde.
Bir an Visca diyeceksin sandım Gökhanım kalın 1 imYaw ne Noa Langı , Barış satılır satılmaz tsden 20ye Kazım Olaigbeyi alacaklar
bunu vermezler sıcak para vermediğin sürece çünkü oyuncuları yok herkes her yerde oynuyor zaten bu da stoper oynuyor bayadır o yüzden juveden anca çöp alabiliriz şuanda çok karman çorman bir takımlar.Teun Koopmeiners, Okan Buruk’un çok beğendiği bir isim. Juventus, Galatasaray’ın devre arasında satın alma opsiyonlu kiralama düşüncesine sıcak değil, bonservis beklentisi 40 milyon Euro seviyesinde. Uzun vadeli hedefler arasında ise ön planda yer alıyor. [@sergendag]
Ailesi de fanatik galatasarayliymis
Julian Brandti beğeniyor musunuz mehmet ali beyKoopmeiners gibi boş adamlardan uzak durmak lazım.