Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Liverpooldan endo olmaz mı ortasahaya

Okan Buruk yuzunden boyle dusundugunu anliyorum da o da artik uyanmistir diye dusunuyoruz sonucta ligin ilk devresinde surekli ayni 11 ile olmayacagini anlamistir artik.

Mecbur rotasyon yapacak hele 3 kulvarda yarismaci bir takim yaratmak istiyorsa, o yuzden alacagin oyuncu da ilk 11 seviyesinde olacak kalite olarak mesela Gouiri olur baskasi olur bilemem ama bunlari alip geleceksin. Yoksa kenarda susup otursun diye birine bakacaksak al iste Ahmed var uslu uslu oturuyor.
tamam öyle ama onun için de geç oldu artık biraz totalde 4 avrupa maçımız kaldı ondan sonra tek kulvara düşünce şans veremeyeceğiz kimseye.Ahmed'i , Berkan'ı da mesela as kadroyla beraber avrupa dönüşü oynatabilirdi ama oynatmadı ben bu arada gouri de gelse emin değilim mesela avrupa dönüşü oynatır mı diye.Sezon başı yapsaydık bu işi ve bu tarz oyuncu alıp sezon boyu yarı yarıya 11 başlatma şeklinde forma verebilsek olur mesela sorun da olmaz ve oyuncu da hazır olur sürekli olarak , kulübeden girince de katkı verme ihtimali daha yüksek olur ama işte onun için geç kaldık artık biraz.He gider atleticoyu yeneriz o zaman gelsin tabii böyle biri çünkü bir tur daha gitme şansımız artar

Bunlar niye birden böyle sol stoper 2 ortasaha diye gaza geldiler

Taraftar tepkisi mi lazım illa

Osimhen
Barış Yunus Sane
Lemina Torreira
Jacobs Abdülkerim Davinson Singo
Uğurcan

İlkay
Sallai
Eren
Kazimcan
Sara
İcardi

Stoper ve ortasaha eksik öldük bittiklik bir ortam yok kendimize gelelim. Gerekli takviyeler yapılacağına inanıyorum ama süreç her transfer döneminde olduğu gibi yorucu geciyor. İletişim yok çünkü. Başkanı ayrı yöneticisi ayrı konuşuyor net konuşmuyorlar yuvarlak cümleler hep
Karı mevzularından vakit ayırıp GS ile ilgili detaylı post attın ha? Ağlattın be .. adamı!!!

tamam öyle ama onun için de geç oldu artık biraz totalde 4 avrupa maçımız kaldı ondan sonra tek kulvara düşünce şans veremeyeceğiz kimseye.Ahmed'i , Berkan'ı da mesela as kadroyla beraber avrupa dönüşü oynatabilirdi ama oynatmadı ben bu arada gouri de gelse emin değilim mesela avrupa dönüşü oynatır mı diye.Sezon başı yapsaydık bu işi ve bu tarz oyuncu alıp sezon boyu yarı yarıya 11 başlatma şeklinde forma verebilsek olur mesela sorun da olmaz ve oyuncu da hazır olur sürekli olarak , kulübeden girince de katkı verme ihtimali daha yüksek olur ama işte onun için geç kaldık artık biraz.He gider atleticoyu yeneriz o zaman gelsin tabii böyle biri çünkü bir tur daha gitme şansımız artar
Transferi sirf bu sezon icin mi yapiyoruz? Tapusuyla aldigin oyuncu olursa zaten en az 3-4 yillik kontrat veriliyor kisaca onumuzdeki sezonlari da dusunerek yapmis oluyoruz, hele genc oyuncular icin bu daha gecerli. Allah korusun yarin Baris veya bir baskasi sakatlansa ne yapacagiz? Ahmed ile gotururuz diyebilirmiyiz sezon sonuna kadar? Sanmam.

arkadaslar ilk transferimizin tum islemleri tamamlanmis
ucrette anlasilmis
banka teminati atilmis
oyuncunun ucak bileti alinmis

henuz imza yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt