Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.275
- 5.401
- 1.958
Videosunu at da bizde izleyek mubarek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Videosunu at da bizde izleyek mubarek
muhteşem zamanlardı. zamanda yolculuk yaptım resmenGeçmiş zaman olur ki...13 sene olmuş bugün...
Ekli dosyayı görüntüle 310922Ekli dosyayı görüntüle 310924Ekli dosyayı görüntüle 310925Ekli dosyayı görüntüle 310923
İmzamı atarım. Şu an için ne lemina ne toreria yerine oynar. Bize 30 40 dk oynayacak bi lemina replika lemina lazimGenduzi şuan Lemina ve Lucas yerine oynatır mıydık. Ben transferlere biraz böyle bakıyorum.
Ha bence günün sonunda alacağımız isim Genduziden daha iyi olacağını sanmıyorum pek ama en azından 30 vermeyelim.
Ben beğendim şahsen. Çalım konusunda repertuvari zayıf. Sol dış kendine göre calimlari genelde. Fiziği iyi biraz daha hizlanirsa barış 2 olur
Benim de 14-15 yaşlara denk geliyo. güzeldi harbidenmuhteşem zamanlardı. zamanda yolculuk yaptım resmen
Yaşına göre iyi rengim. Kemikli.fizigine gelistirmesi lazim
Bunlar bariz şekilde kutucu+para ile oulai'yi alacaklar ya.
Gardi'nin olmadığı bir senaryoda, bunların yurt dışından bahsedilen seviyede bir topçu alabileceklerine zerre ihtimal vermiyorum.
Ama konu Fb'in aldığı topçu, bizde oynar mı, oynamaz mı konusu değil ki? Fb güçlendi mi, güçlenmedi mi? Bence Fb bariz güçlenmiş oldu o ekleme ile. Bunu yadsıyamayız.Genduzi şuan Lemina ve Lucas yerine oynatır mıydık. Ben transferlere biraz böyle bakıyorum.
Ha bence günün sonunda alacağımız ismin Genduziden daha iyi olacağını sanmıyorum pek ama en azından 30 vermeyelim.
muhteşem zamanlardı. zamanda yolculuk yaptım resmen
Bu doğru, ama 30'luk bir güçlenme gibi gelmedi bana. 30 Veriliyorsa mesela Lucas-Lemina yerine kesin oynar diyebileceğimiz biri olmalıydı. Fb için güç katacaktır, para da onların yani biz kendimize bakmalıyız tabiiAma konu Fb'in aldığı topçu, bizde oynar mı konusu değil ki. Fb güçlendi mi, güçlenmedi mi? Bence Fb bariz güçlenmiş oldu o ekleme ile. Bunu yadsıyamayız.
Oulai milli takımda kupa kaldirirsa Avrupada baş üstü bir takıma gider. 40 civarı Oulai bize zor. Ben çok beğeniyorum lakin uzun boylu birini tercih ederimBunlar bariz şekilde kutucu+para ile oulai'yi alacaklar ya.
Gardi'nin olmadığı bir senaryoda, bunların yurt dışından bahsedilen seviyede bir topçu alabileceklerine zerre ihtimal vermiyorum.